П`ятниця, 19.04.2024, 15:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 8 » Олег КАРПІНСЬКИЙ: СПРАВУ ТРЕБА РОБИТИ ДО КІНЦЯ
15:25
Олег КАРПІНСЬКИЙ: СПРАВУ ТРЕБА РОБИТИ ДО КІНЦЯ
«Коли до мене звернулися представники «ініціативної групи» з облаштування дитячого майданчика по вулиці Ольги Басараб (будинку 4) я з радістю погодився допомогти. Не насторожила мене навіть сума, котру «ініціатори» просили на допомогу - по 50 гривень (Як відомо, облаштування таких майданчиків обходиться в не одну тисячу гривень - ред.). Тож погодився допомогти, адже цей будинок якраз закріплений за мною, як депутатом міської ради.
Проте, чомусь (жителі вищевказаного будинку добре знають ситуацію, що склалася - ред. ) майданчика довго не було. Та й натяку на принаймні початок його облаштування також.
Тому я вирішив поцікавитися, як там ідуть справи. Справи йшли кепсько. Тобто ніяк. А майданчик і справді потрібен, адже малюки гралися на голому подвір’ї, а до центра далеченько.
Маючи невеликий бізнес та можливість допомогти я з радістю погодився відновити процес облаштування майданчика.  Радий, що нам вдалося закінчити справи якраз до річниці з Дня проголошення Незалежності нашої України.
Тільки от чомусь соромно за тих «ініціаторів», котрі так і не довели справу до кінця.
Невже сума, котру їм вдалося зібрати, була достатньою для задоволення якихось їхніх меркантильних потреб і знехтування потреб малечі...
Дитинство - це вік, у котрому хочеться спробувати все: хочеться веселитись, хочеться відпочивати, хочеться пізнавати щось нове. Маю надію, що та невеличка справа, котру ми зробили, принесе радість малечі, котра вже незадовго підніматиме і примножуватиме економічний та культурний потенціал нашого міста. Міста Бурштина.
Дякую за підтримку в облаштування майданчика міському голові Петру Курляку, директору КП «Житловик» Івану Марчуку, заступнику міського голови Володимиру Гулику, депутатам міської ради від ВО «Свобода».
Дякую жителям будинку на Ольги Басараб за підтримку.
З Днем Незалежності! Будьте  щасливі!

Переглядів: 1010 | Додав: vovak | Теги: Пізь, Карпінський, Гулик, Марчук, Курляк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: