Субота, 27.04.2024, 01:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 24 » ДТЕК – генеральний спонсор фестивалю «Бурштинове намисто»
13:53
ДТЕК – генеральний спонсор фестивалю «Бурштинове намисто»

Бурштин, 24 травня 2013

26 травня у місті Бурштин (Івано-Франківська обл.) відбудеться ювілейний обласний фестиваль «Бурштинове намисто» за участю художніх колективів професійно-технічних та вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації. В цьому році ДТЕК долучився до організації десятиріччя музичного фестивалю, ставши генеральним спонсором  свята.

 

Такий мистецький захід за задумом організаторів покликаний виявити, розвивати та підтримувати обдаровану молодь, підносити духовний і художній рівень виконавської майстерності, формувати гармонійно розвинену особистість, відродити та зберегти національні традиції.

 

Попередні конкурсні прослуховування і перегляди проводяться у вокальному, танцювальному та інструментальному жанрах, а журі очолює професор Інституту культури і мистецтв Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, відомий композитор, заслужений діяч мистецтв України Володимир Домшинський.

 

Після визначення переможців, кращі колективи виступлять з гала-концертом на центральній площі міста Бурштин. Учасники і переможці конкурсу отримають грамоти, дипломи та цінні подарунки.

 «Громада міста Бурштин вдячна компанії ДТЕК за те, що вона долучилась і фінансово, і організаційно до святкування ювілейного музичного фестивалю «Бурштинове намисто». Хочу зазначити, що ДТЕК став надійним та активним нашим партнером і це стосується не лише культурного життя нашого міста. В рамках Стратегії соціального партнерства лише в цьому році ДТЕК надасть Бурштину більше 6 млн грн. на реалізацію проектів за кількома напрямками: охорона здоров’я, розвиток бізнес-середовища та соціально значущої інфраструктури, а також енергоефективність у комунальному секторі та підвищення активності громад. Оскільки, підписана між Бурштином та ДТЕК Стратегія соціального партнерства розрахована на три роки, то на реалізацію усіх запланованих проектів та ініціатив громад, ДТЕК направить більше 12 млн грн», – повідомив міський голова Бурштина Петро Курляк.

Переглядів: 841 | Додав: vovak | Теги: ДТЕК Курляк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: