Вівторок, 23.04.2024, 14:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 27 » День народження порталу "Відкрите місто"
17:06
День народження порталу "Відкрите місто"


Робота порталу онлайн-звернень «Відкрите місто» у Бурштині розпочалася 10 жовтня 2013 року. І навіть після року часу платформа продовжує успішно працювати: реєструється все більше користувачів, проблеми вирішуються частіше, а відповідальні виконавці ретельніше опрацьовують усі звернення громадян, оперативніше реагують на них та активно надають офіційну актуальну інформацію про події в місті.
Загалом за 11 місяців роботи платформи, станом на 1 жовтня було опубліковано майже 1067 проблем. Спільними зусиллями Бурштинської міської ради, КП «Житловик», місцевих підприємців та активних мешканців вдалося вирішити 64 із заявлених проблем.
Отже, перший місяць осені виявився насиченим: майже вдвічі виросла кількість проблем, ВИРІШЕНИХ МІСЦЕВОЮ ВЛАДОЮ. Народна прикмета: наближаються вибори
Найчастіше мешканці пілотних міст публікували проблеми, пов‘язані із вивезенням сміття, впорядкуванням прибудинкових територій, побудовою дитячих та спортивних майданчиків, покращенням вуличного освітлення та ремонтом доріг
Ресурс дедалі впевненіше стає додатковим і каналом, який використовує місцева влада для поширення офіційної інформації. Так, протягом вересня 20 повідомлень були опубліковані представниками місцевої влади з позначкою «офіційна інформація». Отже, платформа продовжує виконувати свою функції, наближаючи владу до громадян, та стає ефективним помітним інструментом інформування громадян про роботу місцевої влади та впливу громади на роботу місцевої влади..
Нагадуємо, що з лютого проект став ще доступнішим для користувачів, адже портал «Відкрите місто» www.opencity.in.ua відтепер представлений на мобільних додатках, які створені для смартфонів на різних платформах.
 Проект «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади»
спрямований на запровадження інноваційних механізмів участі громадян у вирішенні місцевих проблем, налагодження результативної співпраці громадян і органів місцевої влади, активізацію самоорганізації громадян» є ініціативою Фонду Східна Європа та реалізується АМЕР м. Бурштин спільно з Бурштинською міською радою за підтримки енергетичної компанії ДТЕК, Фонду Ч.С. Мотта (США) та Агентства США з міжнародного розвитку.
Олена Кравчишин

Переглядів: 631 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: