П`ятниця, 26.04.2024, 14:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 3 » ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ З БУРШТИНЦЯМИ
12:29
ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ З БУРШТИНЦЯМИ

У четвер відбулась чергова зустріч міського голови, депутатів та керівників секторів та відділів Бурштинської міської ради з жителями так званої «старої частини» міста. 
Роксолана Джура вчергове, як і на зустрічах у ПК «Прометей» та на телеефірі, зупинилась на основних аспектах роботи ради за 100 днів. 
Проте були на зустрічі і питання, котрі стосувались безпосередньо тої частини міста - питання банківського відділення, питання аварійного будинку по вулиці Степана Бандери, питання дитячих майданчиків та доріг, питання каналізації і  водовідведення.
Зокрема, щодо банківського відділення то, як зазначила Роксолана Олександрівна, «в останню мить відмовився там працювати навіть ПУМБ банк, тому вчергове треба повернутися до варіанту з прийомом жителів банківським працівником від Ощадбанку декілька разів на місяць, але не рідше ніж раз у тиждень,  у приміщенні БК імені Тараса Шевченка. Як тільки ми цю проблему вирішимо - ми вас усіх повідомимо».
Також під час зустрічі було піднято питання учнівського комбінату, процес ліквідації котрого запущено на минулій сесії Галицької РДА. «Ми все ж проситимемо район передати місту цей учкомбінат і намагатимемося його втримати» - зазначила міський голова.
Цікавилися присутні і долею індустріального парку та приходом нового великого інвестора. Адже це сприятиме створенню нових робочих місць та збільшенню платоспроможності населення. Проте міський голова повідомила, що жоден інвестор зараз не хоче заходити не тільки у Бурштин, але і в Україну загалом, адже кожному потрібні державні гарантії, а в наш час їх знову ніхто дати не може.
Болюче жителі тої частини міста сприймають і відсутність  якоїсь невеликої медичної установи в старій частині, або принаймні ставки медсестри, яка б могла «чи тиск поміряти, чи якусь таблетку дати». 
Щодо дитячих майданчиків то, як зазначив секретар ради Богдан Рибчук, їх встановлювали у минулому році з ініціативи груп та за кошти співфінансування згідно програми «Місто своїми руками» у рамках співпраці з ДТЕК. Тож у цьому році усі бажаючі також можуть взяти участь в такому конкурсі і поставити майданчик там, де вважають за необхідне.
Впродовж двохгодинної, іноді емоційної, розмови жителі старої частини міста змогли задати голові, депутатам від своїх вулиць та керівникам відділів усі питання, які їх цікавили. Чи задовільнили їх відповіді - відомо тільки їм самим. Проте важливо інше - діалог нової влади з населенням налагоджено.

Переглядів: 737 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: