П`ятниця, 29.03.2024, 07:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 5 » БУРШТИН ВІДВІДАВ ОЛЕГ ТЯГНИБОК
11:37
БУРШТИН ВІДВІДАВ ОЛЕГ ТЯГНИБОК

Менше місяця лишилося до виборів Президента України. На сьогодні маємо більше 20-ти кандидатів, проте реальних претендентів на посаду є не багато. Надвечір «провідної неділі» бурштинці зустрічали лідера Всеукраїнської організації «Свобода» Олега Тягнибока.
Незважаючи на достатньо пізній час (Олег Ярославович завітав до Бурштина о 19 годині) у залі Палацу культури «Прометей», як кажуть, і яблуку було ніде впасти. Адже прихильників «Свободи», до котрої належить і міський голова Бурштина Петро Курляк,  у місті чимало.
Представляв кандидата на пост Президента України ще один свободівець Василь Попович - кандидат від Івано-Франківська у депутати до Верховної Ради України.
Свій виступ Олег Тягнибок розпочав з короткого аналізу ситуації на сході України та зазначив, що в жодному разі не можна допустити зриву виборів силами Кремля. «Свобода постійно апелює до нинішньої влади про необхідність якнайшвидшого проведення антитерорестичної операції. Не можна допускати дестабілізацію ситації і надавати Путіну певної мотивації для можливого введення військ на українську територію» - зазначив Тягнибок.
Далі Олег Ярославович коротко ознайомив присутніх зі своєю передвиборчою програмою, що має назву «Плекаймо українську силу». «Це є програма захисту українців. Ми маємо своє бачення реформ в Україні і готові вам її запропонувати» - розпочав презентацію політик. - «Головною нашою метою є побудова могутньої Української Держави на засадах соціальної, національної та історичної справедливості держави, яка посяде гідне місце серед провідних країн світу і забезпечить безупинний розвиток української нації. Нам потрібно визначити європейський україноцентризм стратегічним курсом Держави: Україна прагне стати не лише географічним, але й геополітичним центром Європи».
Не оминув кандидат у Президенти у своїй програмі й армію, пообіцявши встановити фінансування ЗСУ на рівні 5% від ВВП до подолання технічного відставання ЗСУ від країн-сусідів.
Велику увагу у розмові з бурштинцями було приділено й темі проведення люстрації в Україні. «Суспільство вимагає люстрації й не розуміє, чому це питання блокують на законодавчому рівні. Збереження на керівних посадах колишніх прислужників Януковича чи переведення їх в інші регіони України громадяни категорично не сприймають. Україна гостро потребує реального очищення влади. Це наша принципова і послідовна позиція.» - зазначив лідер націоналістичного об'єднання.
І наостанок Олег Ярославович пообіцяв ветеранам, яких у залі зібралося більше десятка, визнати вояків ОУН-УПА учасниками національно-визвольної боротьби за державну Незалежність України. Надати їм належні пільги і компенсувати недодані за роки Незалежності. Оголосити 14 жовтня – День створення УПА – державним святом.
Опісля настав час запитань-відповідей, де всі бажаючі змогли запитати Олега Ярославовича про наболіле і побажати йому перемоги на виборах. Вечір завершився далеко за дев’яту вечора. Бурштинці розходилися по домівках аналізуючи сказане і почуте. У кожного було своє на думці, а у всіх разом - надія на краще.
Володимир Капусняк

Переглядів: 855 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: