Четвер, 18.04.2024, 03:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 28 » Бурштин економить завдяки електронним закупівлям
11:27
Бурштин економить завдяки електронним закупівлям

Цього тижня секретаріат міської ради отримав новий принтер марки «НР»  та картридж HP Laser Jet CE 255 x, закуплені через впровадження системи  електронних  закупівель –«Державні допорогові закупівлі». Техніка призначена переважно для роздруковування проектів рішень сесій та виконкомів.  Закупівлю здійснено на платформі  офіційного учасника реформи державних закупівель в Україні -  системи електронних державних закупівель «ProZorro».  На закупівлі принтера  вдалося  зекономити.  Власне, в тендерній документації було заявлено ціну  у 33 тисячі гривень, проте після проведення електронного аукціону -  ціна принтера склала 27 499.00 грн. А перемогу у торгах здобула ТОВ ДІАВЕСТЕНД КОМПЛЕКСНІ РІШЕННЯ з Київської області. Брав участь у конкурсі і підприємець з міста Бурштин, проте його кінцева пропозиція була на тисячу більша від пропозиції переможця торгів. Загалом у торгах взяло участь 16 учасників з території України.
«Такого роду торги стануть обов’язковими з 2017 року, але закуповуючи товари та послуги через цю платформу ми, вже сьогодні,  робимо дві дуже важливі речі – розповідає начальник відділу економіки та промисловості Бурштинської міської ради, котрий курує питання закупівель, Марія Назар: перше – економимо, створюємо добросовісну конкуренцію на вимоги законодавства та громадськості; друга важлива річ – ми убезпечуємо себе від звинувачень у проявах корупції. Адже система повністю прозора, до участі у торгах запрошуються усі бажаючі а комісія з електронних закупівель Бурштинської міської ради має можливість  вибрати найоптимальніший варіант».
Окрім принтера,  було закуплено картридж до нього – тендерна пропозиція складала 8998.00 грн., натомість перемогу здобуло  Товариство з обмеженою відповідальністю «Комерційно-виробниче підприємство»НЕОТЕК» із сумою 6299.00 грн. (у конкурсі взяло участь 13 учасників).
Як відомо, раніше на сесіях Бурштинська міська рада затвердила фінансові пороги для закупівель: від 100 тисяч гривень – на товари та послуги, від 200 тисяч гривень – на капітальні роботи. Тож, як видно, через систему електронних торгів купуватимуться товари, та послуги, загальна виділена сума для придбання котрих перевищує зазначені суми.
Також варто сказати, що з усім переліком  товарів та послуг, котрий міська рада Бурштина планує закупити у цьому році можна ознайомитись на офіційному сайті Бурштинської міської ради у розділі «Державні закупівлі».
Зазначимо також, що багато різних товарів та послуг для Бурштина закуповується через  електронну  торгову  площадку компанії ДТЕК  ЕНЕРГО.  Наприклад сьогодні сайт Бурштинської міської ради повідомляє про оголошення конкурсу на закупівлю та встановлення пом`якшувальної установки питної води для дошкільно-навчального закладу №2 «Берізка». Відповідно, ці закупівлі уже здійснюються за кошти ДТЕК у рамках Стратегії соціального партнерства компанії ДТЕК і м. Бурштин.

Переглядів: 631 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: