П`ятниця, 29.03.2024, 15:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 11 » ВОЛОДИМИР ШКВАРИЛЮК: Люди висловили високу довіру «НАРОДНОМУ ФРОНТУ»
10:05
ВОЛОДИМИР ШКВАРИЛЮК: Люди висловили високу довіру «НАРОДНОМУ ФРОНТУ»

Очільник «НАРОДНОГО ФРОНТУ» на Івано-Франківщині, кандидат у народні депутати Володимир Шкварилюк заявив, що результати виборів 26 жовтня свідчать про те, що люди висловили високу довіру «НАРОДНОМУ ФРОНТУ» і діям прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.
«Україна відбулася як парламентська республіка. Українці довели, що готові провести чесні, демократичні, прозорі вибори. Людям абсолютно зрозуміло, що на виборах до Верховної Ради вони обирали новий Парламент, Уряд та Прем’єра. Очевидно, що значною мірою ідеться про підтримку нашої кандидатури Арсенія Яценюка, яка згідно волевиявлення людей може посісти цю посаду», - відзначивШкварилюк.
«Надзвичайно високий результат «НАРОДНОГО ФРОНТУ»– це унікальний результат. Понад 37% прикарпатців підтримало нашу політичну партію. На загальноукраїнському рівні: близько44% голосів спільно набирають проєвропейські сили «НАРОДНИЙ ФРОНТ»іБлок Петра Порошенка.Це є чітким сигналомдля цих політичних партій, що суспільство хоче єдності влади, що суспільство не хоче будь-яких сварок, які були за часів помаранчевої коаліції.
Буквально у ці хвилини тривають консультації лідерів «НАРОДНОГО ФРОНТУ» з лідерами БПП з приводу майбутньої коаліції. Ці розмови – це не кулуарний розподіл посад чи квот, це обговорення формату роботу і програм майбутньої коаліції та Кабінету Міністрів», - наголосивнародний депутат України Володимир Шкварилюк. «Основою коаліції має бути Конституція і Угода про Асоціацію з ЄС».
Шкварилюк також заявив, що, на жаль, Парламент не цілком відповідає волевиявленню людей, і тому, кого вони хочуть бачити у владі, оскільки вибори відбувались за старою змішаною (пропорційно-мажоритарною) системою.
«Якщо за пропорційною системою ми бачимо лідерство «НАРОДНОГО ФРОНТУ» і БПП, то голосування в одномандатних округах внесли суттєві корективи. До нового парламенту потрапляє велика кількість людей, яких ми називаємо одіозними. Це досить чіткий сигнал, що мажоритарка залишається форматом відкритих дверей для одіозних кандидатів, які скомпрометували себе, зокрема голосуванням за «закони 16 січня», - сказавВолодимир.«За попередніми підрахунками, близько вісімдесяти таких депутатів можуть потрапити до Парламенту саме в мажоритарних округах.
Повернення до пропорційної системи виборів,але з відкритими виборчими списками, стане одним із перших кроків «НАРОДНОГО ФРОНТУ» в новому парламенті».

Переглядів: 564 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: