Четвер, 25.04.2024, 22:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 14 » Відзначили найкращих
21:01
Відзначили найкращих

В рамках святкування Міжнародного дня захисту дитини 3 червня в Палаці культури «Прометей» відбулася урочиста церемонія нагородження обдарованих і талановитих дітей міста.
 «Майбутнє починається сьогодні» - саме під таким гаслом проходили урочистості, організовані відділом освіти і науки Бурштинської міської ради. Свято мало на меті відзначити кращих учнів, які гідно представили школи та наше місто на міських, обласних, всеукраїнських предметних олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях. Радість нагороди разом з дітьми розділили їхні батьки, наставники, педагоги та друзі. На заході також були присутні представники міської влади, духовенства, меценати. 
Для нагородження переможців у номінації «Генії навчання» запросили міського голову Роксолану Джуру. Очільниця міста вручила учням грамоти та грошові винагороди, тепло привітала юних інтелектуалів, а також подякувала їхнім батькам за підтримку, а педагогам – за невтомну працю. Роксолана Олександрівна підкреслила, що обдарованість і талановитість кожного школяра зумовлена щоденною роботою на уроках та поза ними, постійною самоосвітою та прагненням до перемоги. 
До привітання долучилась також депутат обласної ради Ольга Галабала: 17 переможців обласних і всеукраїнських олімпіад, а також їхні викладачі були відзначені грамотами і грошовими сертифікатами. 
З новими спортивними досягненнями привітав юнацтво меценат спорту, депутат обласної ради Андрій Іваськів. Окрім щирих поздоровлень, молоді спортсмени отримали від Андрія Степановича фінансові заохочення. 
У номінації «Майбутнє сьогодення» дипломами та грошовими нагородами відзначено переможців у 2-му етапі всеукраїнських учнівських олімпіад. Як зауважила Іванна Томин, начальник відділу освіти і науки, місто докладає всіх зусиль, щоб підтримати талановитих дітей, адже саме за ними майбуття та впевненість у завтрашньому дні. 
Крім переможців обласних олімпіад з базових дисциплін, було нагороджено призерів конкурсу науково-дослідних робіт Малої академії наук, творчих мовно-літературних конкурсів та учнів, що відзначились в просвітницько-професійних змаганнях та в культурно-мистецькій сфері. Окрасою церемонії нагородження стали музичні дарунки від солістів та колективів міста, а також запальні танцювальні композиції. 
Показово, що чимало школярів здобули відзнаки відразу у декількох номінаціях, тож приклад їхньої успішності є певним стимулом для ровесників, як і свідчення того, що інтелект повинен стати в майбутньому тією силою, яка здатна забезпечити гідний розвиток місту в цілому і державі загалом. 
Залишається сподіватись, що започаткована цьогоріч церемонія нагородження обдарованих дітей стане в Бурштині доброю традицією. 
Тетяна Зарецька

 

Переглядів: 532 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: