Субота, 20.04.2024, 05:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 2 » Відповідальність починається з мене
14:17
Відповідальність починається з мене

Аби пропагувати здоровий спосіб життя на Прикарпатті Управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА у повному керівному складі відвідало місто Бурштин. Спершу на площі Героїв УПА для усіх учнів початкових класів шкіл міста відбувся показовий виступ славнозвісного стронгмена, заступника начальника Управління молоді і спорту, учасника талант-шоу «Україна має Талант» Назара Павліва. Силач згинав цвяхи, арматуру, надував гумову грілку, аж допоки та не луснула. Діти від такого видовища були в захваті. Далі кожен охочий також міг спробувати проявити свої здібності. Школярі надували повітряні кульки, стрибали на скакалках, а найбільш вправні отримали від Управління цінні подарунки. Назар Павлів розповів дітям про важливість спорту в житті людини, про перспективи які відкриваються, про те, що це не тільки відмінне фізичне здоров’я, але й подорож різними країнами де відбуваються змагання. Та для цього потрібно багато над собою працювати, не лінуватися, мати силу духу та витримку. Начальник Управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА Ростислав Микитюк розповів, що такі заходи проводяться в усіх містечках області в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене», яка пропагує здоровий спосіб життя, активність в галузі фізкультури і сорту. Тому ми на прикладі Назара Павліва показуємо дітям та молоді яких результатів можна сягнути, якщо активно займатися спортом. Нещодавно в Івано-Франківську відбулася ярмарка єдиноборств, де були представлені дев’ять видів цього спорту, де кожен показував свої вміння.
Також того дня за ініціативи відділу молоді і спорту Бурштинської міської ради, участі та сприяння Управління молоді та спорту ОДА, в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» відбувся інформаційний тематичний семінар «Я за здоровий спосіб життя» для учнівської та студентської молоді міста. Начальник Управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА Ростислав Микитюк розповів, що того дня попри зустріч із дітьми та молоддю відбулася й зустріч з міським головою Петром Курляком, де обговорили перспективи розвитку молодіжної та спортивної галузі міста її інфраструктури. Одним із лекторів семінару був старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Галицького районного відділу міліції Андрій Сагайдак, який зазначив негативні наслідки вживання алкогольних та тютюнових виробів, наркотичних речовин, про кримінальну відповідальність за їх розповсюдження, особливо в середовищі неповнолітніх. 
Заступник начальника Управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА у справах молоді Валерій Семків закликав молодь бути більш активними, вийти із віртуального життя соціальних мереж, займатися сортом, щоб спортивні майданчики не заростали травами, дбати про своє майбутнє, показуючи приклад одноліткам, відмовитись від шкідливих звичок, пропагуючи здоровий спосіб життя і таким чином вкласти свою невеличку лепту у достойному розвитку нашої держави.
Надія Польова

 

Переглядів: 668 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: