Четвер, 28.03.2024, 23:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 14 » Відкрий серце для добра!
12:47
Відкрий серце для добра!

У всі часи серед всіх народів були ті, хто страждав від тяжких недуг. Їм важко було обійтися без сторонньої допомоги. Вони не такі, як всі. Вони були і в Єгипті за часів Мойсея, і в Палестині за часів Ісуса. Вони є і по сьогоднішній день. Дуже часто їх не розуміють люди, не сприймає суспільство. Вони неначе опинилися на обочині життя. І потрібні хіба-що тільки рідним. Часто, переймаючись щоденними клопотами і проблемами, з якими нам самим важко впоратися, ми не помічаємо цих дітей. Так, це щирі діти з обмеженими властивостями, серед яких за віком вони уже дорослі, але залишилися в дитинстві і сьогодні говорять до нашого серця, викликаючи в нас потребу робити добро. І це почуття заклав у людину наш Господь, створивши нас за подобою Своєю і на Якого ми стараємось бути подібними. Хоч і не кожен це розуміє, але зробивши добрий вчинок, ми відчуваємо радість.
Велика подяка Богу, що у нашому місті Бурштині є Галицький районний реабілітаційний центр для дітей та молоді з обмеженими властивостями «Довір’я», де працюють добрі і чуйні люди, вкладаючи всі зусилля і старання для виховання і навчання цих дітей, а їх тут більше сорока. Наталія Іванівна Кец – директор цього закладу, з радістю розповідає про те, як діти здружилися, почали більше спілкуватися, знайомитись з новими і цікавими людьми, почувають себе впевненіше, а саме головне отримують духовну підтримку з боку різних християнських Церков, яка дуже їм необхідна. Адже найперше цим дітям потрібен Ісус, який обіймає своєю любов’ю кожне серце і промовляє: «Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!» ( Євангеліє від Матвія 11:28)
Відділом соціального служіння, що діє при Церкві християн віри Євангельської міста Бурштина, продовжується служіння цим дітям. Сестри, які посвятили себе цьому служінню, проводять час із вихованцями цього закладу у формі біблійних уроків, цікавих вікторин, ігор. Діти щиро моляться, уважно слухають Слово Боже, співають християнські пісні. Таким чином Слово Боже сіється у їхніх серцях. 
Окрім цього 4 березня 2016 року для цих дітей вчителями і дітьми Недільної школи Церкви християн віри Євангельської було проведено християнську програму «Подаруй добро». Діти і батьки з великим захопленням слухали лялькову виставу «Бог любить усіх людей», співали пісню з рухами «Любив дітей Спаситель», у ігровій формі вивчали Біблійну історію про доброго самарянина (Євангелія від Луки 10:30-35). Діти брали активну участь у цій грі. Хто як міг, але кожен говорив, що він може доброго зробити для свого ближнього і які плоди вони можуть принести для Господа. На закінчення зустрічі усі разом співали пісню «Тому хто біля тебе дай любов». Як вияв Божої любові до цих дітей, кожна дитина отримала подарунок від євангелізаційного проекту «Сумка самарянина». А найголовніше - діти і батьки були задоволені цією зустріччю, адже Божа любов доторкнулась до їхніх сердець. Ісус є прикладом для нас у житті і служінні. І необов’язково бути чудотворцем, щоб робити такі справи, але кожна людина може зробити хоч краплиночку добра. А саме головне, спрямувати свій погляд на Ісуса Христа, і довірити Йому своє життя, а Він почує, вислухає, допоможе, перемінить життя на радість спасіння і спілкування з Ним. Отож, робімо добро і отримуймо Божі благословення. Божого вам миру, любові, віри і надії!
Галина Курась

Переглядів: 693 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: