П`ятниця, 19.04.2024, 18:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 12 » Відбулася позачергова сесія Бурштинської міської ради
13:29
Відбулася позачергова сесія Бурштинської міської ради

У п’ятницю відбулася позачергова, 55-та, сесія Бурштинської міської ради. З обраних тридцяти депутатів на сесії був присутній 21, що є певним показником хорошої відвідуваності.
На розгляд депутатів, власне через це і збирали позачергову сесію, на початок планували винести всього одне питання - "Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних  громад", проте до самого засідання назбиралося питань більше.


Насамперед депутати мали обов’язок розібрати до кінця ситуацію з гарячим водопостачанням до будинку 20 на вулиці Січових Стрільців.  Адже під час минулої сесії (котра, як відомо, відбулась 28 травня) депутати своїм рішенням створили комісію з питань розгляду цієї проблеми і зобов’язали її подати звіт зі своєї роботи та проект рішення на наступну сесію (не важливо чи чергову чи позачергову). Також назбиралося й декілька інших важливих питань.


Питання про розгляд рішення комісії вирішили розглядати першим. Під час нетривалої дискусії вирішили взяти перерву для того, щоб комісія змогла зібратись ще раз і точно сформулювати остаточне рішення. За яке потім і одноголосно проголосували.  Повний текст рішення надрукуємо в п’ятничному випуску газети, але якщо коротко, то депутати зобовязали підприємця Кухарського Ю.Є. надати доступ, а КП "Житловик" усунути несправність і до 16 червня подати гарячу воду до будинку №20 (48 квартир).
Також було розглянуто питання про внесення в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом аукціону в 2015 році майновий комплекс по вулиці С.Бандери 118 (колишнє відділення міліції), та внесення в перелік комунального майна територіальної громади м.Бурштин  будівлі "Центр Дозвілля" що по вулиці Міцкевича, 45А ("танцмайданчик"). Зроблено це для того, щоб шляхом продажу цих об’єктів поповнити міську казну.


Окремим рішенням депутати зобов’язались на окремій комісії вирішити питання, що стосуються імплементації Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та  заборону пропаганди їхньої символіки".
Під час розгляду питання про  "Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних  громад" міський голова Петро Курляк зазначив, що швидше за все влада зверху досі не знає що саме робити з такими об’єднаннями і тому справа об’єднаної спроможної територіальної громади міста Бурштина може просуватися дещо повільніше, ніж того б хотілося. Також Петро Іванович зазначив, що нещодавно приєднатися до Бурштинської громади висловили бажання і представники села Задністрянське. Натомість депутати додали, що і Конюшки (Рогатинського району) не проти пристати до такого об’єднання. Тож питання ще наразі відкрите, але для подання на область відповідні рішення були прийняті і з понеділка будуть направлені до обласної ради та адміністрації.
Також депутати надали згоду на відпустку міського голови з 30 червня по 15 липня, розглянули ряд важливих питань у пункті "Різне" і зобов’язались, за потреби, знову зійтися на позачергову сесію для розгляду подальших потрібних проектів по об’єднанню громади.
В.К. 

 

 

 
Переглядів: 841 | Додав: vovak | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: