Четвер, 25.04.2024, 08:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 12 » Відбулася перша сесія
00:29
Відбулася перша сесія

У середу в Бурштині відбулася перша сесія депутатів міської ради сьомого скликання.  Відкриваючи засідання голова територіальної виборчої комісії Любомира Герот зачитала присутнім список новообраних депутатів і вручила народним обранцям посвідчення.
Згодом присягу склав і новообраний міський голова Роксолана Джура.
У своєму першому виступі Роксолана Олександрівна зазначила:
"На моє глибоке переконання, міський голова - це одна з найважчих професій. Адже міський голова повинен любити людей. Повинен любити навіть своїх недругів. Це велика відповідальність. Бо легко сьогодні казати про любов, але важко жити любов’ю. Легко говорити про правду, але важко по правді жити. Ми сьогодні молимося словами віри у Бога, але все більше не довіряємо один одному. Я хочу сказати, що саме на принципах любові, правди, чесності і великої відповідальності перед виборцями я будувала свою виборчу кампанію. Я переконана, що кожен з обраних депутатів теж з такими засадами зайшов у цей зал. 


Ми сьогодні усім депутатським складом не маємо морального права підвести жодного бурштинця. Ні 961 голос, який був відданий мені, ні тих шість тисяч бурштинців які взяли участь у голосуванні. Ми сьогодні усім депутатським складом повинні завоювати довіру тих 50% бурштинців, які не взяли участь у голосуванні 25 жовтня. Не взяли не тому, що вони не люблять своє місто, а, можливо, тому, що вони вже cтомилися шукати правду у своєму рідному домі.


2015 рік є знаковим для України. У цей рік Україна згадує великого Митрополита Андрея Шептицького. Людину, яку також спочатку люди не сприймали, до якої неоднозначно відносилися. Але ця людина показала, що добрими справами, добрими вчинками, консолідацією усіх сил можна сьогодні формувати державу.
Я звертаюся до депутатів шостого скликання, до керівників підприємств: допомагайте нам молодим. Вчіть нас, показуйте нам що ми робимо не так. Ми готові відкрито дивитися людям у очі і признавати помилки.
Я звертаюся до новообраних депутатів: кожен з вас для мене - професіонал у своїй справі. Давайте забудемо слова партія, коаліція, опозиція, більшість і меншість. Від наших з вами рішень залежить доля кожного бурштинця. Тільки добрі справи ми повинні сьогодні робити у місті. 
Я переконана що разом з вами ми зробимо багато добрих справ і коли прийде час ми з вами сміливо передамо владу наступному поколінню.
Дякую всім за увагу. До роботи".


Привітав нового голову і депутатів голова братства політв’язнів ОУН-УПА у Галицькому районі Микола Яцків а святі отці окропили обранців свяченою водою і благословили на плідну працю во ім’я Бурштина та України.
Наступна сесія відбудеться орієнтовно 17 листопада.

Переглядів: 835 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: