Середа, 24.04.2024, 04:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 11 » «Сміємось… Отже не здаємось!»
08:26
«Сміємось… Отже не здаємось!»

Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя. Так звучить твердження класиків сміху. У Бурштинській ЗОШ І-ІІІ ст. №2, 1 квітня відбулася традиційна першоквітнева розважальна програма для учнів. Цьогоріч вона носила назву «Наша ліга сміху». Ідею про проведення такого дійства запропонував парламент Дитячої Республіки. 
Взагалі то, в річному плані роботи Дитячої республіки, було заплановано провести КВК. Однак, коли почали підготовку, то хтось з учнів підкинув ідею про те, що КВК зародилося в Росії і буде не зовсім патріотично пропагувати їхні ідеї в Україні, тим більше в час збройного протистояння. Після невеликої дискусії всі одноголосно зійшлися на думці провести свою, суто українську шкільну «Лігу сміху». 
Проведенню розважальної програми передувала велика підготовча робота, яка полягала не тільки в колективному відборі кращих сценок і жартів, а і в інтенсивних щоденних репетиціях. Шоу-програма «Наша ліга сміху» викликала неабиякий інтерес не тільки серед учнів нашої школи, але і інших навчальних закладів міста, які були присутні. Участь в шоу-програмі дала змогу її учасникам відкрити для глядачів та і для себе (що найголовніше) неабиякі акторські здібності. Впевнена, що саме конкурси такого типу допоможуть об’єднати учнів, урізноманітнити сіру буденність проведення ними позаурочного часу. 
Звичайно, що організувати  і провести на високому рівні такий захід в школі нелегко. Але зате, яке задоволення відчуваєш після того, коли захід відбувся і ти розумієш, що він вдався і його сприйняли глядачі. Від цього ростуть крила і виникає бажання продовжувати розпочату справу. Найважче почати. Це ми зробили. Отож надіємось, що наступного року «Наша ліга сміху» буде ще цікавішою і дасть поштовх розпочати щось подібне на рівні міста. Ми впевнені, що сміх - це один з найсильніших захисників нашого організму від негативної дії стресу. Отож, сміємось. Отже – не здаємось. 
Лілія Сегедин –учениця 10 класу Бурштинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Президент Дитячої республіки

 

Переглядів: 832 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Іван  
0
Не розумію, чому немає фотографій

Ім`я *:
Email *:
Код *: