Четвер, 25.04.2024, 01:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 25 » Розкішні вії, немов крила метелика
08:34
Розкішні вії, немов крила метелика

 Ми продовжуємо рубрику краси «Скульптори ХХІ століття». І сьогодні я готова поділитися новою інформацією з нашими читачами. Густі та довгі вії – ось про що мріє кожна леді. Але, на жаль, природні вії не дають бажаного ефекту. Тут на допомогу жінкам приходить технологія штучного нарощування. Що варто знати перед тим, як зважитися на таку процедуру?
Насамперед, нарощування вій – це косметична процедура, яка полягає в приклеюванні синтетичних вій до власних  з метою їхнього подовження і додаткового об’єму. Найкращий метод нарощування – це застосування японської технології, коли до кожної натуральної вії приклеюють 1 штучну, поєднуючи 2/3 довжини. Це значно видовжує і потовщує справжню вію. Стосовно використання клею не варто хвилюватися, оскільки штучні вії прикріплюють виключно до ваших власних вій, не торкаючись шкіри повік. Як правило на одну повіку майстер нарощує 120-140 вій. Проте ця кількість змінюється відповідно до густоти натуральних вій власниці. Нарощені вії випадають разом із натуральними в процесі їх природної зміни. Японська технологія нарощування передбачає використання штучних вій довжиною 4-21 мм і товщиною 0,07-0,3 мм. Для приклеювання вій обирають гіпоалергенний клей( безбарвний або чорний). Безбарвний клей візуально зберігає природний вигляд ваших вій. Натомість чорний створює додатковий ефект використання туші. Нарощування вій за японською технологією займе приблизно 2-3 години. Красуні можуть носити такі війки від 3-ох до 7-ми тижнів. Тим не менш кожні 3-4 тижні варто робити корекцію, щоб залишатися привабливою і не втрачати ефекту крил метелика. Актуальним залишається питання догляду за нарощеними віями. Завжди слід пам’ятати про наступне:
* Не можна користуватися жирними кремами. 
* Не торкайтеся до вій
* Після вмивання не можна витиратися махровим рушником
* Уникайте тертя
* Не користуйтеся водостійкою тушшю
* Не робіть парові ванни для обличчя протягом 48 годин після процедури 
Існує ряд протипоказань для нарощування вій. Якщо у вас хронічні кон’юнктивіти, алергія, надмірна сльозотеча, варто відмовитись від даної методики. Також косметологи не рекомендують нарощування жінкам, у яких і без того тонкі ослаблені вії. Безперечно, людям з поганим зором, який потребує корекції теж слід відмовитись від нарощування. Лінзи забезпечують щоденні механічні пошкодження, окуляри ж обмежують довжину нарощених вій.
Окрім японської технології, салони краси пропонують нарощування вій пучками. Тобто, пучки, що складаються з декількох штучних вій прикріплюють до натуральних. На перший погляд здається, що цей спосіб раціональніший. Але це не так. Адже пучки важкі, тому швидше відпадають. На цьому місці залишаються порожнини, які змінюють ряд. Зрештою, відсутність окремих пучків кардинально спотворює естетичний вигляд нарощених вій. Незалежно від способу нарощування не варто носити такі вії довше, ніж 2 місяці. Косметологи часто нагадують про те, що власні вії стають надмірно ослабленими, втрачають об’єм і форму. У будь-якому випадку після нарощування вії потребують відновлення. Найкращими компонентами для відновлення є касторове масло, вітамін А, вітамін Е. З них можна приготувати спеціальні суміші. Отже, нарощування згубно впливає на стан натуральних вій. Чи можна знайти альтернативу? Безумовно. Перманентна туш – це фарбувальний склад, який наноситься на вії і залишається на них набагато довше, ніж звичайна туш. Використання перманентної туші дозволить подовжити вії на 10-15 %,  а об’єм після нанесення збільшиться на 20%. Важливим є момент нанесення перманентної туші. Найкраще робити це в майстра. При дотриманні всіх правил догляду ваші вії, немов крила метелика залишатимуться густими та довгими протягом 3-ох тижнів. Перманентна туш не містить агресивних речовин, а результатом нанесення є виразний погляд на відносно довгий період часу.
Марта Стельмах                                                                                   

 

Переглядів: 650 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: