Четвер, 18.04.2024, 15:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Серпень » 1 » ПРО ФУТБОЛ
11:08
ПРО ФУТБОЛ

Наразі ситуація така, що у цьому номері про футбол можна було б і не писати. Тобто усе ще на початковій стадії. Проте, під час засідання сесії міської ради, котре відбулося 22 липня, міський голова Роксолана Джура анонсувала депутатам, та й усім, хто цікавиться справами державними і міськими, створення нового клубу. Інтернет видання «Галицького кореспондента» та «КУРС» одразу ж підхопили новину і наразі вся область знає, що Бурштин гратиме у другій обласні йлізі.
Тож дозволимо собі й ми сказати декілька слів.
Зокрема, справді, ініціативною групою, в котру увійшли міський голова Роксолана Джура, депутат обласної ради Андрій Іваськів, голова міської федерації футболу, директор БуТЕС ДТЕК Андрій Шувар, розпочато процес створення нового клубу. 
Наразі точно не відомо, як він називатиметься, проте це буде Громадська організація. Також досі не визначені ні прізвища директора чи тренерів команди. Тож ситуація дещо напружена, враховуючи той факт, що сам чемпіонат уже не за горами.
Також відомо, що листи-відношення від міської ради та від міської федерації футболу з проханням розглянути можливість участі нового футбольного клубу з міста Бурштина вже надійшли до обласної федерації футболу та отримали попереднє схвальне рішення.
Як зазначив у розмові з кореспондентом газети «Бурштинський вісник» голова обласної федерації футболу Тарас Клим, федерації не так важливий процес юридичної організації нового клубу, як сам факт виходу того клубу на перший матч чемпіонату. «Ми вітаємо позитивні футбольні процеси, котрі відбуваються зараз на теренах Бурштина і готові допустити команду до участі у змаганнях»  - зазначив Тарас Петрович.
До слова, минулої п’ятниці сплив останній термін подання заявок на участь у чемпіонаті області.
Отакі от справи у нашому бурштинському футболі.
Знатимемо більше - напишемо у наступному номері.

Тепер не можемо не оминути увагою старт клубу з Прикарпаття у змаганнях Другої ліги чемпіонату України з футболу: 24 липня, у Білій Церкві івано-франківський МФК «Тепловик» розпочав чемпіонат у другій професіональній національній лізі з впевненої перемоги з рахунком 6:0 над місцевим ФК «Арсенал-Київщина». На участь у деб’ютному матчі головний тренер Володимир Ковалюк визначив 18 гравців з 22 заявлених за команду.
Президентом МФК «Тепловик» є Василь Ольшанецький, а стартовий склад у Білій Церкві був наступним: у воротах – Остап Вульчин; захист – Андрій Громоляк, Владислав Приймак, Ярослав Семянчук, Дмитро Гапончук; півзахист – Тарас Бойко, Василь Дербах, Богдан Оринчак, Тарас Овчар, Володимир Боришкевич; напад – Ігор Худобяк.
У наступних номерах «Бурштинського вісника» обов’язково публікуватимемо таблиці розіграшу Другої ліги чемпіонату України з футболу, а також інформацію про перипетії у наших сусідів - чемпіонатах Галицького та Рогатинського районів, де зараз перерва.
В.К.

Переглядів: 664 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: