П`ятниця, 19.04.2024, 17:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 25 » Нове та щасливе життя наших дітей.
08:31
Нове та щасливе життя наших дітей.

Діти – це благословення Боже, насліддя від Господа, це наше майбутнє і яким воно буде у певній мірі залежить від нас усіх. Дитячий світ зараз беззахисний через матеріальну кризу, безробіття, надмірну зайнятість батьків, а дитяча душа так потребує уваги і турботи. Через це діти компенсують цю недостачу комп’ютерними іграми, віртуальним світом, телебаченням, вуличними компаніями, засмічуючи свою душу і тіло поганими звичками, невмінням обирати правильний християнський шлях у житті. 
Врятувати дитину від гріха і розпусти, а державу від жахливого майбутнього може тільки віра у живого Бога, який здатен принести у людське життя сенс щастя, відчуття відповідальності перед Богом і людьми. Ісус брав дітей на руки і благословляв їх. Воля Божа в тому, щоб жодна дитина не загинула морально чи фізично. Кожна дитина – власність Бога. І тільки Божі цінності, посіяні у дитяче серце, принесуть добрий плід праведності.                                                                                                                                                                                                                
З 4 по 15 липня проходили дитячі християнські табори у селі Старий Мартинів під назвою «Нове життя» та у місті Бурштині при Церкві християн віри Євангельської – «Пізнай істину». Працівники дитячого служіння даної Церкви  несли дітям вістку Євангелії, знайомили їх з Богом, життям Ісуса Христа, християнським життям по законах Слова Божого. 
Діти навчалися на біблійних уроках, читали Слово Боже, щиро молилися за щасливе майбутнє у мирній Україні, за батьків і рідних, за різні проблеми, дякували Богу за Його милості і благословення, прославляли Його у піснях, грали цікаві тематичні ігри, займалися у різних гуртках. Участь у таборах приймали діти якими опікується наша місцева Служба дітей під керівництвом Козар Світлани Олексіївни. З особливою старанністю і творчістю виготовляли подаруночки для своїх рідних, та з великою радістю славили Бога у піснях, віршах, молитвах, сценках на святі закриття табору у будинку культури села Старий Мартинів, де були присутні їхні батьки і жителі села.  Діти дарували людям теплоту та любов Божу , показували шлях до спасіння. У п’ятий день табору у місті Бурштині було проведено дитячий християнський флешмоб « З Ісусом у серці» на центральній площі та біля супермаркету «Гулівер». Прославляючи Бога в піснях, діти бажали людям Божого благословення, любові, миру і надії.  
 «Бог є світло і немає в Нім жадної темряви!» 1 Івана 1:5. А тому спрямовуймо дітей до цього Світла, до особистого пізнання Ісуса Христа. Щиро молімося за дітей,  кожного дня благословляймо їх , наставляючи  у Божому Слові, надихаючи їх застосовувати Божі істини у щоденних життєвих ситуаціях, адже коли спасається дитина, то спасається все її життя. Божого вам благословення, віри, надії і любові!   Слава Ісусу Христу!
Галина Курась

Переглядів: 670 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: