П`ятниця, 29.03.2024, 16:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 8 » Молодь святкувала День Конституції. ФОТОЗВІТ.
08:33
Молодь святкувала День Конституції. ФОТОЗВІТ.
У неділю, 28 червня, українці уже традиційно відзначали День Конституції України та День молоді. Святкові заходи для бурштинців розпочалися із самого ранку, адже саме о сьомій годині стартували змагання для рибалок, які були організовані відділом молоді і спорту Бурштинської міської ради. Традиційно цього дня відбулися й святкові служби у храмах міста, а вже ближче обідньої пори на центральній алеї Бурштина розпочалася ярмарка. До участі у ній були запрошені митці із Львівщини, які презентували цікаві вироби зі скла, також бурштинці та гості міста мали можливість придбати чудову вишивку, вироби з дерева, жіночі прикраси, які привезли на ярмарку умільці із Косова та Тернополя. Маленькі учасники свята раділи повітряним кулькам, різним забавкам, а що найголовніше, кожен охочий ласун міг придбати солодку вату.
Не бракувало на святкуванні й різних смаколиків, найбільшу популярність мали традиційні карпатські вироби із сиру, запашний шашлик та медовуха. Медові настоянки та різну продукцію бджільництва для містян презентували бджолярі громадської організації «Гільдія медоварів України». Біля палацу культури «Прометей» діяла виставка художніх полотен молодих митців, а також за сприяння громадської організації «Майдан» усі охочі могли побачити зразки різної зброї, власноруч скласти автомат, та пожертвувати кошти для бійців АТО. 
Святкового настрою додавав духовий оркестр під керівництвом Василя Кузіва. Урочиста частина розпочалась літургією за мир та спокій в Україні, за її добробут та процвітання.
Далі відбулося відзначення, саме тих людей, які своєю працею вносять вагомий вклад в розвиток міста, серед них медики, освітяни, журналісти, громадські діячі. Після офіційної частини розпочалась концертна програма, яку підготували творчі колективи народного дому імені Тараса Шевченка за підтримки відділу культури та туризму Бурштинської міської ради.
Надія Польова
 
Переглядів: 626 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: