Четвер, 25.04.2024, 23:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 16 » МІСІЯ ДОБРОЧИННОСТІ
08:34
МІСІЯ ДОБРОЧИННОСТІ

8 травня   відзначається    Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця -  одне з найбільш благородних свят нашого часу.  За традицією, напередодні Українське національне Товариство проводить місячник Червоного Хреста. Цього року він проходить під гаслом «Місія доброчинності».  
Зазвичай, у ньому беруть активну участь усі первинні, міські, районні та обласні організації Товариства. І ще: з 1918 року Товариство Червоного Хреста України продовжує бути надійною опорою для знедолених сиріт, хворих, самотніх, тощо. 
Наша міська організація Товариства Червоного Хреста не стала винятком. Адже, як розказує нам очільниця міського товариства, Мирослава Озарків, вона рознесла  20 продуктових наборів до Великодніх свят та Всесвітнього дня Червоного Хреста для підопічних - знедолених людей організації. За фінансування цих продуктових наборів пані Мирослава  висловлює щиру подяку підприємцям Савці Василю Івановичу, Іваськіву Андрію Степановичу та працівникам пекарні «Щедрий Коровай». 
Також, зараз у всіх міських школах від Червоного Хреста триває акція «5 картоплин». І вся зібрана картопля із міських  шкіл в подальшому буде роздана потребуючим жителям нашого міста. Звичайно, організація допомагає всім чим може, адже фінансується, в основному, лише з благодійних внесків та пожертвувань не байбужих людей. І це саме та організація,  куди завжди можуть звернутися мешканці міста за допомогою в найскрутніших обставинах.
Також зараз прийнята програма підтримки та розвитку діяльності Бурштинської міської організації Товариства Червоного Хреста України. 
Враховуючи соціально-економічну ситуацію, яка склалася, та виходячи з потреб суспільства, програма передбачає підтримку та розвиток діяльності міської організації в таких напрямках: допомога самотнім перестарілим громадянам, пропаганда гуманних ідей та завдань товариства, пропаганда безкоштовного донорства, матеріальна і  моральна підтримка, надання медико-соціальної допомоги людям похилого віку, захист прав і гідності людини, надання допомоги  потерпілим в надзвичайних ситуаціях, пропаганда здорового способу життя серед молоді та дорослого населення, тощо. Отже міське товариство стає помічником для міського самоврядування  у вирішенні соціальних питань.  
Також пані Мирослова просить щоб до них зверталися всі потребуючі мешканці, і вони допоможуть всім чим зможуть. 
Взагалі,  дуже добре, що існують такі благодійні організації,  в які можна звернутися  за допомогою. І нехай кожен підтримує їх у міру своїх можливостей. Адже ніколи не знаєш чи тобі самому колись  не  потрібна буде допомога.
Інна Тучак

Переглядів: 613 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: