Четвер, 28.03.2024, 17:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 24 » КОЖЕН РІК - ЦЕ ДАР БОЖИЙ
09:42
КОЖЕН РІК - ЦЕ ДАР БОЖИЙ

Кожен рік - це сприятливий час,даний нам Богом, який запрошує нас чинити добро.
А.ШЕПТИЦЬКИЙ.
Спільнота «Твори Добро», що діє при церкві свч.мученика Йосафата в Бурштині, працює уже більше 5 років. Волонтером спільноти може стати кожен, хто шукає добрих діл християнських, котрими можна прикрасити не тільки своє родинне життя, але й життя наших ближніх і потребуючих.
 Спільними зусиллями парафіян Бурштина, волонтерів, жертводавців та людей доброї волі спільнота «Твори добро» здійснює поіздки до дитячих сиротинців у селах Мединя, Залуччя та у місто Снятин, а також приділяє особливу увагу та підтримку сиротам, одиноким та нужденним міста Бурштина. Стараємося дарувати любов, тепло, підтримку та розуміння, яких ці люди потребують. 
Дякуємо всім, хто долучається до нас, допомагає словом, ділом чи пожертвами. Адже спільнота працює тільки на пожертвах і нагадуємо - не забувайте про скрині «Твори Добро», які стоять в маркетах нашого міста. Адже спільними зусиллями ми зможемо допомогти найбільш потребуючим дітям. І нехай вони не залишаться без уваги.
15 листопада 2015 відбулася поїздка волонтерів спільноти «Твори Добро» до діток в реабілітаційний центр с.Мединя.
Розпочалася зустріч із знайомства та молитви, після чого кожна дитинка розказувала про себе (як звати, де хто народився, ким хоче стати у майбутньому).
Саме в той день у хлопчика Михайлика було День народження - 13 рочків (хотів би стати майбутнім військовим, щоб захищати нашу неньку Україну!) 
Опісля привітань малюку весь гостьовий колектив з Бурштина та усі вихователі приєдналися і заспівали «Многая літа» хлопчику! Михайлик був дуже щасливий!
Олександр Сівецький та Колоша Христина - художники -волонтери провели урок малювання: «Побудова лиця людини»
Усі дітки уважно слухали та гарно малювали, старалися!  Вони сяяли від радості та задоволення. Домашнім завданням художники доручили діткам намалювати малюнок на тему: «Україна вашими очима» або «Мій сон». Хороші ідеї гарних малюнків художники перенесуть на їх власний будиночок! 
Після конкурсу дівчатка співали дуже гарні пісні. Ми були здивовані їхнім талантом! Було весело і супер позитивно! Відчувалося їхнє тепло, яке дарували вони нам, а ми їм!
Після уроку дітки приготували свої листи Миколаю.
Дякуємо Богу за такий чудовий час, де ми змогли віддати своє тепло цим маленьким ангеликам.
Тож на прощання ми пообіцяли приїхати ще до них на день Святого Миколая і привезти їм подаруночки, про які вони написали у своїх листах. Усі дітки чекають з нетерпінням.
Запршуємо всіх небайдужих відгукнутись, адже щоб повірити у добро, його потрібно почати робити. Ці дітки потребують частинку Вашого серця, вони ще дуже крихітні, а їх світ потребує тепла, доброти та світла. Давайте станемо тими янголами, які це їм подарують.
У вас є іграшки, одяг з якими вам не шкода розпрощатися? Ви готові поділитися ними з дітками, яким цей одяг зігріє серця - тоді не вагайтесь і Бог благословить вашу милосердну справу.
Також нагальними потребами діток як завжди залишаться: засоби гігіени (мило, зубні пасти та щітки, шампунь, серветки).
Долучившись до акції ви зможете:
взяти листа від дитини-сироти чи потребуючого;
- особисто приготувати подарунок;
- зробити благодійний внесок до скриньки «Твори Добро»; 
-стати водієм-помічником Святого Миколая;
- розказати ро акцію друзям.
Пам’ятаймо, що любов - це єдиний скарб, що помножується, це єдиний дар, що росте тоді, коли його роздають.
Наші волонтери чекатимуть на вас у центрі міста на площі героів УПА щоп’ятниці з 9.00-17.00 та щонеділі на подвір’і церкви .
Контактні телефони:
Ілона 097 76 76 435.   Тетяна 096 74 88 790
Оксана 097 43 28 222, 099 38 98 273
Христина 063 876 36 16
Хто небайдужий до цих діточок і готовий допомогти, взяти на себе відповідальність (тобто взяти лист та купити дитинці того слоника чи машинку) втілити їхню мрію в реальнісь, подарувати частинку себе і свого тепла, а також хто бажає поїхати до діточок - також звертайтеся! Чекаємо на ваші дзвіночки і надіємося, що на світі є добрі та щирі люди!
Знаходьте час бути справжньою людиною! 
Таня Войцехів, спільнота «Твори добро»

Переглядів: 566 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: