П`ятниця, 29.03.2024, 02:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 16 » Ідеальна краса, сама чудова зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється…
08:35
Ідеальна краса, сама чудова зовнішність нічого не варті, якщо ними ніхто не захоплюється…

   Споконвіку поети і письменники оспівували красу жінки в самих утішних епітетах, а скульптори і художники створювали приємні для очей світлі образи. Мабуть, саме люди мистецтва можуть тонко вловлювати грань між красою і потворністю. Безперечно, що краса має чимало вигод  для своєї власниці.  Наприклад, окрім  біологічних вигод у краси є ще й вигоди соціальні. Давно відомо, що гарним людям легше живеться, їм набагато простіше отримати все те, що простим іншим найчастіше доводиться добувати неймовірною працею. Але чи варто так вже гнатися за цим примарним міражем під назвою «краса»? Питання риторичне, однак, не пусте для жінок всіх часів і народів. Тому, щоб розібратися у цьому вічному питанні cеред міських жителів було проведено опитування (анкетування) на тему: «Вагомість зовнішнього вигляду жінок».
  У даному опитуванні участь взято 30 людей, а саме 15 мешканок міста і 15 чоловіків. Із отриманих результатів можна зробити наступні висновки. Отже, на таке запитання як «Ви часто звертаєте увагу на зовнішність незнайомих жінок, які  йдуть  повз вас?» відповідь Так  дало 66, 7 %  чоловіків, 60 %  жінок (у всіх інших результатах опитування також будуть вказані %  на відповідь «Так» ). 
Це свідчить про те, що все ж таки чоловіки більше звертають увагу на жінок, аніж самі жінки на потенційних конкуренток. Щодо питання «Ви зажди  оцінюєте  незнайомих жінок за зовнішніми характеристиками?», тут  ситуація складається порівно 40%  як чоловіків так і жінок. Тут можна сказати,  не всі люди оцінюють лише за зовнішністю. На наступне питання «На вашу думку, жінка завжди повинна мати макіяж?» ситуація аналогічна - у двох статей 13,4%. І це не може не тішити. Адже приємно, що приймають природну  красу жінок, і в тому числі самі ж жінки, а не вдаються до надмірного гримування, і вважають, що без нього не є красивими. На запитання «На вашу думку, жінки минулого покоління приділяли менше уваги своїй зовнішності аніж сучасні леді?» виходять такі результати - чоловіки 53,4%, жінки 66,7%.  Це вказує на те, що жінки визнають, що більше проводять часу біля дзеркала аніж їхні мами та бабці. Чергове запитання «Жінкам варто вдаватися до пластичних операцій у разі недоліків  обличчя чи тіла?» виходять такі дані, чоловіки 13,4% а жінки 20%. А це свідчить про те, що самі ж жінки готові лягти під ніж хірурга, якщо їм, щось не до вподоби у своїй зовнішності. А чоловіки навпаки,  проти таких радикальних методів. Добре те, що взагалі меншість підтримує цю ідею. На передостаннє питання «Погоджуєтеся ви з висловом «Краса потребує жертв»?» ситуація складається так: чоловіки 86,7% , а жінки 66,7%. Отже це питання вказує на те, що чоловіки схиляються до думки, що все ж таки жіноча краса потребує хоча б мінімальних жертв. Мешканки Бурштина у меншій мірі підтримують цей стереотип. Запитання «Як ви вважаєте, чи завжди надмірна турбота про свою зовнішність виправдовує сподівання жінок?» виявляється такою статистикою, як чоловіки так і жінки - 13,4%. Тобто, більшість респондентів вважають, що не завжди  турбота про красу дає бажані та очікувані результати  своїм власницям. 
В загальному,  можна сказати, що все ж таки жінки нашого міста, і не тільки, досить часто підпадають під пильні погляди оточуючих людей, і якби там не було, для того, щоб цих поглядів було якомога більше, потрібно, ясна річ, прикласти зусиль. Їхній зовнішній вигляд притягує погляди, та не є найголовнішим чинником у досягненні успіху. Це одна із їхніх переваг.        
Звичайно, для того, щоб мати бездоганний вигляд для мешканок Бурштина створенні, мабуть, всі умови. Адже на вулицях міста  можна зустріти чимало перукарень, майстерень з манікюру, макіяжу, тощо.  Але варто зазначити, що не менш популярними є приватні послуги у сфері краси, які надають майстри у себе дома. І досить багато міських жительок обирають майстра, який йому до вподоби у певній сфері краси, та користуються їхніми послугами у майбутньому. Ціни, звичайно, відрізняються, і залежать від професійності самого майстра та якості його матеріалів. Тут наші мешканки обирають в залежності від фінансових можливостей та очікуваного результату. І, мабуть, кожна має свого улюбленого майстра у певній сфері краси, послугами якого користується уже тривалий період часу. Варто зазначити, що у нашому місті в «бюті» сфері надається досить багато послуг, а саме: різноманітні види перукарських послуг, чи не усі види макіяжу та манікюру, корекція та фарбування брів, нарощення вій та брів, біозавивка вій, воскова депіляція,  та багато іншого. Тобто, навести красу для бурштинських жінок не є проблемою, адже закладів та приватних майстрів більш ніж достатньо. Наші міські красуні також варті уваги, як і кралі з різних куточків України, де кожного року обирають найкрасивішу дівчину у місті. То ж при всіх можливостях, мабуть, варто і у нашому місті започаткувати конкурс «Міс Бурштина».

Інна Тучак

Переглядів: 564 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: