Середа, 24.04.2024, 23:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 21 » «Енергія» розпочала сезон
09:10
«Енергія» розпочала сезон

Трьома матчами цьогорічного розіграшу «Кубка Підгір’я» розпочався для бурштинської «Енергії» офіційний футбольний сезон 2016 року. Команда тренера Володимира Федорняка та в.о. президента Петра Савки двічі поступилася та одного разу переграла опонента у груповому етапі. У суботу-неділю бурштинці змагалися за 5-6 місця. Про результати повідомимо у наступному номері.
Загалом,  як ми писали у минулому номері, у «Кубку Підгір’я» брало участь 8 команд, котрі були розділені надві групи.
У групі «А» лідерами ще до початку змагань вважались команди «Оскар» з Підгір’я і «Турка-Сандаліно». У підсумку саме ці дві команди й потрапили до півфіналів. У четвер, 17 березня, у очному поєдинку вони визначили хто вийде з групи з першого а хто - з другого місця. 
У групі «Б», де змагались бурштинці, підсумкова турнірна таблиця виглядає так:
команда                     В       Н      П          М    О 
1«Карпати» Брошнів-Осада    2    1    0    4-0    7
2«Ніка-Івано-Франківськ»    2    1    0    3-0    7
3«Енергія» Буштин    1    0    2    2-5    3
4«Хутровик» Тисмениця    0    0    3    0-4    0
Завдяки кращій різниці забитих і пропущених м’ячів, «Карпати» з першого місця, а «Ніка-Івано-Франківськ» – з другого, виходять до півфіналу «Кубка Підгір’я».
результати матчів:
«Ніка-Івано-Франківськ» – «Карпати» Брошнів-Осада – 0:0
«Хутровик» Тисмениця – «Енергія» Бурштин – 0:2
«Енергія» Бурштин – «Ніка-Івано-Франківськ» – 0:3
«Хутровик» Тисмениця – «Карпати» Брошнів-Осада – 0:2
«Карпати» Брошнів-Осада – «Енергія» Бурштин – 2:0
«Хутровик» Тисмениця – «Ніка-Івано-Франківськ» – –:+
Матчі першого етапу змагань проходили на полі у селі Саджава та у місті Тисмениця. 

Також варто нагадати, що 3 квітня розпочнуться змагання у чемпіонаті області. У групі «Б», де виступатимуть бурштинські футболісти, відбудуться наступні матчі:
«Вихор» Ямниця – «Дністер» Галич 
«Нафтовик» Долина – ФК «Калуш» 
«Карпати» Болехів – «Карпати» Брошнів-Осада 
«Енергія» Бурштин – «Тепловик-ДЮСШ №3» Івано-Франківськ 
Володимир Федорняк: основною проблемою, з якою довелося стикнутися під час Кубка Підгір’я - велика різниця між рівнем футболістів першої та другої ліги області. Але це, у свою чергу, є і основним плюсом. Адже наші молоді хлопці, за умови участі в першій лізі, набиратимуться доброго досвіду.  Бентежить також відтік кадрів. В загальному це зумовлено фінансовою ситуацією в державі. Буквально сьогодні мене повідомили двоє футболістів з основного складу, що виїхали у Польщу на заробітки. Також до Польщі на навчання поїхав  лідер минулорічного складу Андрій Стасюк. Зараз він гратиме за їхню місцеву команду. Травмований Купчев.  А у нас в понеділок заявка на область. Як вийдемо із ситуації -наразі ще не відомо, але треба добирати футболістів. Сьогодні заявились на область також Рогатин і Бовшів, продовжує грати галицька команда, тож з якісними виконавцями скрутно. Та й платять по інших командах хлопцям набагато більше. Тож нинішній сезон ми розглядатимемо як ознайомчий. Ми виступатимемо тільки з місцевими виконавцями у складі, хочемо щоб хлопці притерлися, подивилися. Хотілося б побільше конкретики, в першу чергу фінансової, і від керівництва клубу. Все покажуть наступні тиждень-два. Тому запрошую усіх на стадіон підтримувати нас вже третього квітня у стартовому матчі із «Тепловиком».

Стало відомо про деякі аспекти підготовки до другого чемпіонату міста Бурштин з футболу. Зокрема ведуться перемовини із минулорічними учасниками - представниками навколишніх сіл, а також йде мова про створення футбольних команд в Бурштинських коледжах, відділі освіти і науки, КП «Житловик», та міської центральної лікарні. Нещодавно на ім’я директора ВП «ДТЕК Бурштинська ТЕС» Андрія Шувара від міської влади надійшов лист-прохання про створення команди ДТЕК Бурштинської ТЕС та підрядних організацій. Більше інформації про чемпіонат міста читайте після засідання виконавчого комітету міської федерації футболу, котре відбулося у день виходу газети- п’ятницю, 18 березня.

Переглядів: 683 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: