Четвер, 25.04.2024, 02:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 30 » Бурштинський енергетичний коледж вітали з ювілеєм
22:05
Бурштинський енергетичний коледж вітали з ювілеєм

В рамках святкування 50-річчя з дня заснування Бурштинського енергетичного коледжу 17 червня в Палаці культури «Прометей» відбулися урочистості, присвячені цій знаменній події. 


Надзвичайно радісна атмосфера панувала того дня у місті: адже через десятиліття тут зустрілися перші випускники коледжу та випускники інших років, котрі, покинувши щоденні турботи, полинули до рідного навчального закладу, аби привітати його з славетним ювілеєм. Високоповажних гостей зустрічали музичними вітаннями муніципальний духовий оркестр та аматорський ансамбль народної музики «Кредо». Чисельною була святочна громада, серед гостей – представники навчальних закладів з багатьох куточків України, представники обласної, районної та міської влади, духовенство та підприємці міста. Також своєю присутністю вшанували святкування делегати від ПАТ «ДТЕК Західенерго», ПАТ «Прикарпаттяобленерго», ДТЕК Бурштинська ТЕС.
На честь alma mater звучав студентський гімн та зачитувалась розповідь про історію навчального закладу, зі стін якого за 50-річний відтинок часу вийшло понад 15 тисяч фахівців. З нагоди ювілею присутніх вітав директор Бурштинського енергетичного коледжу ІФНТУНГ Олександр Джура:


 - Це славна подія для нашого навчального закладу, з якою ми перегорнули сторінки і власного життя, адже тут, у залі і на сцені, – наша історія, сьогодення, і наше майбутнє також.
Також з привітальним словом до громади звернувся ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Євстахій Крижанівський, котрий побажав викладачам та студентам коледжу наснаги та нових звершень.
 - Можу стверджувати, що в своїх результатах і якісній роботі коледж піднімається все вище. Коледж заслужив на те, щоб змінити свій статус і називатись інститутом. Вченою радою університету вже є прийняте необхідне рішення про підвищення рівня акредитації з ІІ на ІІІ. – Зазначив Крижанівський. 


Нових успіхів у підготовці кадрів Бурштинському енергетичному коледжу побажали представники Академії ДТЕК, ПАТ «ДТЕК Західенерго» та ДТЕК Бурштинська ТЕС, відзначивши пріоритет розвитку енергетичної галузі для економіки країни. Заступник директора Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Микола Фоменко зачитав привітання від МОН, і нагородив почесною грамотою колектив коледжу. З особливою теплотою вітала викладачів, випускників та студентство очільниця міста, в своєму виступі Роксолана Джура побажала всім міцного здоров’я та нових звершень. 
Ще багато щирих слів, квітів, нагород було подаровано винуватцям торжества, адже, як неодноразово підкреслювалось на святі, історія навчального закладу нерозривно пов’язана з історією міста. 
Тетяна Зарецька

 

Переглядів: 984 | Додав: REDAKTOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: