Четвер, 25.04.2024, 20:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 4 » А ОСАД ЗАЛИШИВСЯ...
13:41
А ОСАД ЗАЛИШИВСЯ...

Кожен день, ідучи на роботу, згадую старий єврейський анекдот про те, як «ложечка знайшлася, але осад залишився». Так і в нас, в Бурштині, вибори пройшли, а агітаційні листівки залишились розклеєними по цілому місту. І було би не жаль, якби вони «агітували» із законних місць, відведених під агітацію, але прикро дивитись на них, розміщених на опорах ліній електропередач, деревах, стінах будинків, і т.п. Тому хочеться звернутись до всіх кандидатів у народні депутати (незалежно від партійної приналежності, релігійних переконань, фінансового забезпечення).
Перед виборами Ви всі позиціонували себе як патріоти, люди нової формації, ті, хто готовий працювати по-новому, думати по-сучасному, жити по-європейськи. Кожен з Вас понад усе позиціонував себе як добрий господарник, законослухняний громадянин, добродій, що працюватиме на благо бурштинської громади.
Вибори пройшли. Проте в нашої громади (та й не тільки бурштинської) залишився осад у вигляді ваших облич, що дивляться на нас із різних (часом навіть досить дотепних) місць.
І справа навіть не в тому, що Ви порушили ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів),але й грубо порушили законодавство про вибори (нагадую, з п'ятниці, 24 жовтня, опівночі, заборонено проводити будь-яку агітацію у рамках виборчої кампанії. Усі суб'єкти виборчого процесу повинні були припинити агітаційну кампанію).
   Тому хочу звернутись до всіх кандидатів, керівників їх виборчих штабів, добровольців, які розклеювали передвиборчу агітацію. Звернутись не як заступник міського голови, а як мешканець нашого міста:
ШАНОВНІ ДОБРОДІЇ !
Від імені всіх мешканців нашого міста звертаюся до Вас з великим проханням: очистіть наше містечко від вашої передвиборчої агітації! Покажіть всім нашим мешканцям, що Ви насправді є добрими ґаздами, а не балакунами, що роблять «з писка холяву»! Пам’ятайте про те, що час пройде, а ми будемо згадувати про Вас у відповідності до Вашого відношення до нас та нашого міста.
З повагою, мешканець м.Бурштин Володимир Гулик

Переглядів: 646 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Наталія  
0
приєднуюсь до пана володимира!

Ім`я *:
Email *:
Код *: