Четвер, 25.04.2024, 10:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

До уваги суб’єктів господарювання, що здійснюють 
торгівельну діяльність на території м.Бурштина та с.Вигівка

З метою захисту внутрішнього ринку та українського виробника, відповідно до ст. 17 Конституції України, ст. 7, 8 Закону України «Про основи національної безпеки України» та ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення Івано-Франківської обласної ради двадцять дев’ятої сесії шостого демократичного скликання від 27.06.2014р. №1291-29/2014  «Про координацію інформаційної діяльності  та захист інформаційної безпеки держави на території області»  звертаємося до суб’єктів господарювання, що здійснюють гуртову, роздрібну торгівельну діяльність продовольчими та непродовольчими товарами на території м. Бурштина та с.Вигівка, здійснювати спеціальне маркування товарів російського походження позначкою «Товари з Російської Федерації».
... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.11.2015 | Коментарі(0)

Кожен випуск «Бурштинського вісника» 
можна придбати у кіосках та на поштовому 
відділенні міста Бурштина за одну (1) гривню.
Також газету можна передплатити. 
Передплатний індекс 68018.
Електронна адреса редакції: burvisnyk@gmail.com 
Сайт газети: rvisnuk.ucoz.ua.

 

Переглядів: 561 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.11.2015 | Коментарі(0)

Відділ соціального захисту населення Бурштинської міської ради інформує, що внутрішньо переміщені особи, при виникненні проблемних питань, можуть звертатись до спеціаліста з Міністерства соціальної політики за телефонами: 095 370 44 70, 068 370 44 70 та e-mail: o.mnogolet@krymsos.com.
Відділ соціального захисту населення Бурштинської міської ради
44-600

 

Переглядів: 536 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.11.2015 | Коментарі(0)

Останні дні передвиборних перегонів досягли свого апогею. Деякі кандидати в народні обранці нехтували будь-якими принципами порядності, щедро розливаючи бруд навсібіч. Під прицілом були не тільки окремі особи, але й цілі трудові колективи. Зокрема керівництво Бурштинського торговельно-економічного коледжу було звинувачено у корупції кандидатом на посаду голови міста Бурштина Дмитром Симаком в ефірі телеканалу «РАІ». До речі, пан Дмитро є колишнім випускником цього навчального закладу. На такі звинувачення коледж відповів відкритим зверненням, яке підготували на засіданні ради трудового колективу у вівторок, 27 жовтня. 
Як зазначила голова ради трудового колективу Людмила Брагінцева, навчальний заклад, а зокрема усі працівники та студенти щиро обурені такими діями Дмитра Симака, тому не дозволять себе скомпрометувати та ввести в оману людей. 
Директор коледжу Андрій Козак зауважив, що під час цьогорічних місцевих виборів увесь трудовий колектив намаг ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.11.2015 | Коментарі(0)

Місцеві вибори, які відбулися минулої неділі, 25 жовтня, дали місту цілу когорту нових депутатів, та нового очільника міста. Каденція депутатів шостого скликання закінчилась, тому можемо підбивати підсумки, аналізувати, давати настанови та поради. За усім цим ми звернулися до депутата, за плечима якого величезний досвід, адже був народним обранцем чотирьох каденцій, а це свідчить про велику довіру та повагу громади міста. Микола Петрович Коробань став нашим співрозмовником та аналітиком.
- Якою була ця депутатська каденція?
- Більшість питань, які виносилися на голосування депутатами шостого скликання, протягом усієї каденції, відповідали інтересам громади міста. Хоча були й такі з якими я  категорично не погоджувався. Ніколи не приховував своїх думок, вважаю, що усі депутати мали б брати активну участь в процесі обговорення питань. Впевнений що депутатам, уже минулої каденції, не буде соромно за час який вони провели у якості народних обранців - саме тих людей, яки ... Читати далі »

Переглядів: 756 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.11.2015 | Коментарі(0)

Постать Михайла Васильовича Гачинського цікава і багатогранна: громадсько-політичний діяч, письменник, краєзнавець. Уродженець села Петрова, що на Тлумаччині, тепер мешкає у Бурштині. На його життєвий шлях випало чимало перепитій, Михайло Васильович змалечку всіма силами опирався ідейній облуді радянської дійсності. За внутрішній стержень, любов до рідного краю, начитаність та зв’язки з тогочасними патріотами Гачинський не раз переслідувався КГБ. На його долю випала багаторічна дружба з письменником-дисидентом Борисом Антоненком-Давидовичем, а також з відомими громадськими діячами, тими, що виборювали-виколісували  Незалежність під час останньої хвилі націонал-демократичної боротьби. Михайло Гачинський входив в раду координаторів осередку Української Гельсінської Спілки, а саме її учасники стали основою революційного руху. 
Його слово і зараз не мовчить – на сторінках газет краю часто можна зустріти нариси, есе, в котрих Гачинський подає своє бачення поді ... Читати далі »

Переглядів: 980 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.11.2015 | Коментарі(0)

21 жовтня у Бурштинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 було проведено урочистий  прийом в козачата учнів 2-х класів.. Захід зібрав багато батьків, які вболівали за своїх маленьких козаків та козачок. Журі оцінювали учасників за такими критеріями:
- « Пісня і марш»;                 - « Чіткість команд чотових»;
- « Вдалий бій»;                    - « Скачки на коні»;
- «Заготовляємо запаси на зиму»;    - « Стрілець».
- « Визволяємо полонених козаків з полону»;
Всі конкурси були дуже цікаві та нові. Наприклад, маршова пісня  та команди чотових досить важкі завдання, які вимагають  чіткості, синхронності та послідовності дій, проте діти вправно виконували кожну команду і були єдиним. Також учні показали хороші знання про козаків, отама ... Читати далі »

Переглядів: 667 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.11.2015 | Коментарі(0)

Працівники Бурштинської міської дитячої бібліотеки вирушили у гості до вихованців реабілітаційного центру «Довір’я» із бесідою» Без труда нема плода».
  Старовинна мудрість говорить, що людина - творець свого щастя. З цим, мабуть, треба погодитись, тому що справжнє щастя - це передусім вміння прекрасно любити життя і людей. Щастя - це горде відчуття своєї вагомості в суспільстві, але, мабуть, чи не найважливіше - це вміння віддавати вся свої сили, своє душевне тепло, полум’я свого серця служінню людям. І саме така самовідданість, народжена високим гуманізмом, і робить людину щасливою. І все ж таки, де криється коріння справжнього щастя? Відповідь може бути одна: в праці.
Улюбленій справі людина віддає всі сили, всю енергію, всі знання, ця справа буде виконуватися краще, віддача, як говорять, буде більшою.
Отже, так і тільки таке життя можна назвати прекрасним. І лише в беззавітному служінні людству, в невтомній творчій праці ... Читати далі »

Переглядів: 690 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.11.2015 | Коментарі(0)

«Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох»
 Ліна Костенко
Працівники міської дитячої бібліотеки провели літературно- мистецьку студію «Б’ють у крицю літа»  із учнями ЗОШ №1 8 кл. (кл. керівник Зубрицька Л І.)  присвячену 80-річчю Бориса Олійника. Поет, публіцист, перекладач. Автор понад трьох десятків поетичниг книг, уславлений лауреатськими званнями, перекладений багатьма мовами світу, невтомний громадський та політичний діяч – таким є Борис Ілліч Олійник. Народився поет 22 жовтня 1935 року в с. Зачепилівка Новосанжарського району. Хлопець рано полюбив художню літературу. Любив читати, пробував писати. Він був ще в п’ятому класі, коли новосанжарська районна газета надрукувала перший вірш. Згодом став її позаштатним кореспондентом. Середню школу закінчував у Нових Санжарах. 1953 року вступив на факультет журналістики Київського державного університету ім. Т. Г. Шевченка. Студентом відвідував літературну ... Читати далі »

Переглядів: 562 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.11.2015 | Коментарі(0)

У травні цього року Мін’юст та ДФС удосконалили обмін інформацією, що дало змогу забезпечити взяття на облік підприємств і підприємцівпротягом одного робочого дня. А з 16-го жовтня набрали чинності накази, які фактично регулюють процедури започаткування бізнесу протягом 24 годин.
Так, наказом Міністерства фінансів України №747 встановлено, що контролюючі органи у день отримання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців здійснюють взяття на облік платників податків та передачу до ЄДР даних про взяття їх на облік у контролюючих органах. У той же час спільним наказом Міністерства фінансів і Міністерства юстиції №1918/5/869 запроваджується обмін інформацією між ЄДР та інформаційними системами ДФС в он-лайн режимі, а до запровадження такої взаємодії – з інтервалом не більше ніж 2 години.Тобто, на кожне повідомлення в електронному вигляді формується відповідь про взяття на облік та дані про взяття на облік платника податк ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: REDAKTOR | Дата: 04.11.2015 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 154 155 »