П`ятниця, 29.03.2024, 10:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
13 липня 2012 року у Бурштині відбувся обласний семінар на тему: «Про стан та перспективи розвитку житлово-комунального господарства малих міст та селищ області»

Відкриваючи засідання Михайло Васильович похвалив міського голову Бурштина за виконану досі роботу та навів у приклад іншим посадовцям. «Ми завжди будемо допомагати тим, хто сам собі хоче допомогти, хто робить якісь поступальні кроки. І місто Бурштин стане першим містом, котрому ми допоможемо».
Потім губернатор  ознайомив присутніх з текстом звернення Петра Івановича до нього у котрому були перераховані першочергові питання та роботи, котрі ще треба виконати у Бурштині.
Серед них міський голова виділив:
1. Утеплення та фарбування фасадів будинків  :
 № № 1,2,3,4,5, по вул. Січових  Стрільців. Площа фасаду будинків №№ 2,3,4 –  603 кв. м. Орієнтовна вартість утеплення та фарбування одного фасаду – 120 тис.  ... Читати далі »
Переглядів: 1203 | Додав: vovak | Дата: 21.07.2012 | Коментарі(0)


Відбулася технічна нарад з виконавцями робіт у Бурштині з питань проведення та про хід виконання будівельно-ремонтних робіт по місту. Нараду провів  архітектор виконавчого органу міської ради.
***
Відбулася робоча нарада з керівниками дошкільних навчальних закладів міста з питань фінансовго стану у закладах. Нараду провів міський голова.
***
Відбулося друге  засідання робочої групи по розробці Стратегії соціального партнерства ДТЕК та м.Бурштина. Матеріали - у наступному номері.
***
Працівниками міського відділу  міліції та працівниками виконавчого органу Бурштинської міської ради проведено рейд-перевірку  стихійної торгівлі у місті. Про результати перевірки - у наступному номері.
Переглядів: 893 | Додав: vovak | Дата: 21.07.2012 | Коментарі(0)

У зв’язку з підготовкою  до Всеукраїнського перепису населення у 2012 році просимо жителів приватного сектора м.Бурштин та с.Вигівка вжити заходівщодо впорядкування адресного господарства. А саме - у разі відсутності виготовити таблички з номерами будинків та назвами вулиць.
Уповноважена з питань підготовки до Всеукраїнського перепису населення, керуюча справами виконавчого комітету Ольга Головашкіна
Переглядів: 739 | Додав: vovak | Дата: 21.07.2012 | Коментарі(0)

 У вівторок, 10 липня, у Палаці культури «Прометей» відбулася позачергова 24 сесія Бурштинської міської ради шостого скликання. На сесії були присутні 18 депутатів із 30 обраних.
   Депутати міської ради надали дозвіл виконавчому комітету ради на поновлення в повному обсязі генерального плану забудови міста Бурштин та доручили міському голові Петру Курляку укласти з Івано-Франківською філією Державного підприємства Український державний НДІ проектування міст «ДІПРОМІСТО» угоду на поновлення в повному обсязі генерального плану забудови міста Бурштин.
Доповідаючи з цього питання, архітектор міста Петро Остафійчук зазначив, що протягом місяця буде діяти комісія, котра вивчатиме і узагальнювати пропозиції депутатів та мешканців міста, відбудуться громадські слухання щодо забудови міста.
Сесія міської ради внесла зміни до міського бюджету на поточний рік та до «Плану природоохоронних заходів місцевого фонду охорони навколишнього природного середовища на 2012 рік», за ... Читати далі »
Переглядів: 841 | Додав: vovak | Дата: 13.07.2012 | Коментарі(0)

Служби таксі «Шанс», «Браво» та «ВІП»
запрошують на роботу водіїв
та водіїв з васним автомобілем.
Тел. 098 776-80-34.
Переглядів: 837 | Додав: vovak | Дата: 13.07.2012 | Коментарі(0)

Минулої п’ятниці, 6 липня, у конференц-залі Палацу культури «Прометей» відбулося перше засідання робочої групи розробки «Стратегії соціального партнерства ДТЕК та міста Бурштина». Відкриваючи засідання міський голова Бурштина Петро Курляк зокрема зазначив: «Дякую вам за участь у нараді, адже це питання не сьогодення, а питання перспективи розвитку нашого міста. Ми прагнули залучити до складу робочої групи кандидатури людей, які з точки зору професійної підготовки, ментального рівня знають як проблеми міста, так і шляхи їх розв’язання. Тому ми зібрали коло наших колег, товаришів і партнерів із сподіванням, що спільно опрацюємо проблемні питання, котрі найбільше турбують громаду міста, і вирішення яких будуть корисними для Бурштина».
Незалежний експерт стратегічного планування Петро Мавко, якого залучила до співпраці компанія ДТЕК, повідомив, що перш ніж рухатися вперед, необхідно визначити першочергові проблеми, які треба вирішувати найближчим часом. З цією метою на Бурштинській ТЕС ... Читати далі »
Переглядів: 875 | Додав: vovak | Дата: 12.07.2012 | Коментарі(0)

З липня газету «Бурштинський вісник» можна буде отримати тільки придбавши у кіоску або передплативши на пошті.  Рекламні сторінки (1, 2, 15, 16) й надалі розповсюджуватимуться бекзкоштовно на ринку та по місту.
Запрошуємо до співпраці рекламодавців.
Переглядів: 774 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2012 | Коментарі(0)

 У травні-червні 1966 року монтажники здали, а експлуатаційники електростанції поставили під промислове навантаження третій енергоблок. З його введенням у дію сумарна потужність Бурштинської ДРЕС сягнула 600 тис. кВт. Із зростанням потужності електростанції, збільшувалася чисельність її обслуговуючого персоналу. У червні 1966 року кількість працівників Бурштинської ДРЕС перетнула межу у 1100 чоловік.
   Невпинно зростало містечко енергетиків. І чим більше людей проживало у селищі, тим усе помітніше відчувався дисбаланс між чисельністю населення та кількістю закладів торгівлі, побутового обслуговування, освіти, культури, спорту та місць проведення дозвілля. 29 липня 1966 року Івано-Франківський обком КП України та облвиконком направив до Центрального Комітету КП України листа, у якому зокрема мовилося:
   «В первісному проекті ДРЕС були допущені серйозні прорахунки у визначанні кількості експлуатаційних, будівельних і монтажних кадрів ДРЕС (передбачалося 4 ... Читати далі »
Переглядів: 804 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2012 | Коментарі(0)

Дошкільна освіта у м. Бурштині представлена дитячими садочками № 1, 2, 3, 6 і школою-садком. Кожен заклад зокрема щодня доглядає і навчає діток, а також, безумовно, пишається своїми вихованцями. Сьогодні ми розповімо вам чим живе і як працює садок-ясла №3 «Світлячок». Завідуюча дитсадка Богдана Антонівна Данилюк – педагог, як то кажуть, від Бога, що має за плечима багаторічний стаж роботи з дітьми.
- Богдано Антонівно, Ваш садочок працює цілорічно, чим зумовлений такий розпорядок роботи?
- Справді, ми садок не зачиняємо, працюємо безперебійно. Це пов’язано насамперед з тим, що чимало батьків працюють на Бурштинській ТЕС і не мають можливості забрати малюків на літо додому. Проте, по закону батькам дозволяється не водити дітей в ДНЗ протягом 75 днів, тож  канікули – особиста справа кожного. Ми ж  працюємо з 7.15 і до 17.45, крім вихідних.
- Які особливості харчування на літній пері ... Читати далі »
Переглядів: 1113 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2012 | Коментарі(0)

   Днями на адресу редакції «Бурштинського вісника» надійшов лист від завідувача кафедрою нефрології Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика Любомира Пирога. Мабуть багато хто із читачів нашої газети пам’ятають Любомира Антоновича по його роботі народного депутата України 1-го скликання (1990-94 роки), адже були присутніми на зустрічах з виборцями, зверталися до нього за допомогою чи порадою під час прийому громадян в особистих справах.
«Бурштинський вісник» – Бурштин сьогодні і надії та наміри на завтра
   З приємністю сприйняв вістку про започаткування видання тижневика в місті Бурштині, колишньому селищі міського типу, в якому понад двадцять років тому довелося мені виступати на передвиборних зборах до Верховної Ради УРСР 12-го скликання, а потім, до 1994 року майже щомісяця приймати людей в статусі депутата Верховної Ради України 1-го скликання від Рогатинського (203-го) виборчого округу.
   Оцінюю газету на підста ... Читати далі »
Переглядів: 818 | Додав: vovak | Дата: 11.07.2012 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 143 144 145 146 147 ... 154 155 »