Четвер, 25.04.2024, 20:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Субсидія — це щомісячна адресна безготівкова допомога сім’ям, що надається з коштів державного бюджету, для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. На призначення субсидій мають право домогосподарства, у яких витрати на оплату житлово-комунальних послуг, виходячи з соціальної норми житла та соціальних нормативів користування послугами, перевищують розмір визначеного обов’язкового платежу.
Станом на 10  листопада 2015 року по субсидії звернулося 2383 сім’ї міста та села Вигівка, призначена воната зроблено перерахунки 2288  сім’ям, решта — у процесі оформлення. 
Нормативи споживання житлово-комунальних послуг
Соціальна норма житла — 13,65 кв. м загальної площі на одну особу плюс 35,22 кв. м на домогосподарство, тобто 48,82 кв. м; на сім’ю з двох осіб — 62,52 кв. м, з трьох — 76,17 кв. м, з чотирьох — 89,82 кв. м.
Норма використання електроенергії:
— н ... Читати далі »

Переглядів: 762 | Додав: REDAKTOR | Дата: 24.11.2015 | Коментарі(0)

Кожен рік - це сприятливий час,даний нам Богом, який запрошує нас чинити добро.
А.ШЕПТИЦЬКИЙ.
Спільнота «Твори Добро», що діє при церкві свч.мученика Йосафата в Бурштині, працює уже більше 5 років. Волонтером спільноти може стати кожен, хто шукає добрих діл християнських, котрими можна прикрасити не тільки своє родинне життя, але й життя наших ближніх і потребуючих.
 Спільними зусиллями парафіян Бурштина, волонтерів, жертводавців та людей доброї волі спільнота «Твори добро» здійснює поіздки до дитячих сиротинців у селах Мединя, Залуччя та у місто Снятин, а також приділяє особливу увагу та підтримку сиротам, одиноким та нужденним міста Бурштина. Стараємося дарувати любов, тепло, підтримку та розуміння, яких ці люди потребують. 
Дякуємо всім, хто долучається до нас, допомагає словом, ділом чи пожертвами. Адже спільнота працює тільки на пожертвах і нагадуємо - не забувайте про скрині «Твори Добро& ... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: REDAKTOR | Дата: 24.11.2015 | Коментарі(0)

12 листопада до нас в бібліотеку завітав 1-Б клас НВК з вчителем Тетяною Андрусів. Працівники бібліотеки провели з дітками інформаційну годину «Слово до слова - складається мова!» Ця година була проведена з метою розвинути бажання дітей вивчати українську мову, виховувати любов і повагу до рідного слова. 
Бібліотекар Іванців О.І. коротко розказала про нашу українську мову, зачитала вірш про мову. В ході інформаційної години було проведено гру-вікторину «Спробуй казку відгадати...» Дітки ознайомилися з роботою бібліотеки, правилами користування книгами, а потім продовжили мандрівку книжковим містом. На завершення цієї інформаційної години бажаючі були записані в бібліотеку
9 листопада відзначається в Україні свято-День української писемності і мови. За православним календарем-це день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літописця-послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія. В цей день в бібліотеці діяла на абон ... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: REDAKTOR | Дата: 24.11.2015 | Коментарі(0)

Працівники міської дитячої бібліотеки провели із учнями третього класу школи №1 (кл. керівник Кец О.З) інтелектуальу гру « Ігри патріотів». Маленькі патріоти завзято змагались, вміло показували свої знаня про Україну її традиції, природу, а також державний устрій. Найцікавішим завданням було намалювати вишиваний рушник, із чим  маленькі українці справились на відмінно. Дуже важливо почати прищеплювати дитині любов до Батьківщини, країні, своєму народові з раннього дитинства. Адже патріотизм – одна з важливих рис сучасної розвиненої особистості.
Актуальність патріотичного виховання молодших школярів пов’язана з тим, що зараз дуже багато негативної інформації, особливо в ЗМІ, яка часто підриває віру і любов до народу і країні. Саме тому необхідна програма цивільного і військового патріотичного виховання школярів.
Патріотизм грунтується не на порожньому місці, а на вікових традиціях і підвалинах нашої країни. Найголовніше – самостійно школ ... Читати далі »

Переглядів: 644 | Додав: REDAKTOR | Дата: 24.11.2015 | Коментарі(0)

Довкола усе змінюється. Осінь, мов художниця, розмалювала дерева в жовто-червоний колір. У садах і городах доспіли овочі і фрукти.  Осінь можна назвати чарівницею. Тому ми, працівники бібліотеки, вирішили провести з дітьми тематичний урок «Осінні барви!» На цей урок були запрошені учні 4 класу СШ №1 з вчителькою Федорняк Надією Володимирівною. Урок складався зі вступу, загадки-ребусу «Осіння загадка» та майстер –класу «Дари осіннього лісу». Діти виготовляли з природніх матеріалів роботи, які згодом вирішили подарувати своїм матерям. Також ми дуже вдячні фотографу Миколі Ткачівському, за те, що він надав свої роботи на фотовиставку «Золота пора», завдяки яким  діти побачили яка красива і різнобарвна пора ОСІНЬ. Діти були задоволені! Після тематичного уроку працівники бібліотеки зробили екскурсію по бібліотеці, бажаючих дітей стати читачами записали в бібліотеку.

Бібліотека ПК «Прометей»

Переглядів: 629 | Додав: REDAKTOR | Дата: 24.11.2015 | Коментарі(0)

Працівники Бурштинської міської бібіліотеки для дітей провели  конкурсну гру « Казковий калейдоскоп» із учнями групи продовженого дня  школи № 1 (вчитель Пімошенко Л. П).
Казка - це активна естетична творчість, захоплююча всі сфери духовного життя дитини - її розум, почуття, уяву, волю. 
Створення казок - один з найцікавіших для дітей видів поетичної творчості. Разом з тим це важливий засіб розумового розвитку. Казка, гра, фантазія - життєдайне джерело дитячого мислення, благородних почуттів та прагнень. Багаторічний досвід переконує, що естетичні, моральні та інтелектуальні почуття, що народжуються в душі дитини під враженням казкових образів, активізують потік думки, який пробуджує до активної діяльності мозок, пов’язує повнокровними нитками живі острівці мислення. 
Таким чином, значення казок вихованні почуттів у дитини велике. Казка - джерело дитячого мислення, а думка молодшого школяра невіддільна від почуттів і переживань ... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: REDAKTOR | Дата: 24.11.2015 | Коментарі(0)

Активісти ГО «Майдан-Бурштин» звернулись за допомогою щодо збору продуктів харчування для бійців АТО до мешканців села Сарники, Рогатинського району. З розумінням ситуації відгукнулась церковна громада села та сільський голова Туз Іван Євстахійович. 
Вже за тиждень мешканці зібрали велику кількість продуктів, консервантів та овочів. До збору долучилися демобілізовані бійці АТО з села Сарники Жирій Михайло Михайлович і Голій Дмитро Дмитрович, а також члени виконавчого комітету села Різник Петро та Кравець Іван, які власним транспортом збирали продукти по селі. 
ГО «Майдан-Бурштин» щиро дякує за проявлену щедрість та патріотизм громаді села а також окрема подяка сільському голові Тузу Івану Євстахійовичу.
Інформаційний відділ ГО «Майдан-Бурштин»

Переглядів: 602 | Додав: REDAKTOR | Дата: 24.11.2015 | Коментарі(0)

Бурштинська міська рада оголошує конкурс з придбання (закупівлі) на вторинному ринку у комунальну власність житла (квартири) для передачі сім’ї загиблого учасника АТО, що перебуває на обліку та потребує поліпшення житлових умов.
Закупівлі підлягає квартира, стан якої відповідає вимогам ст. 50 Житлового кодексу України по благоустрою та впорядкованості, з усіма комунальними зручностями, які потребують капітального ремонту.
За квартирою не повинна рахуватися заборгованість по квартирній платі та комунальними послугами.
Всі витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу, сплатою передбачених законодавством податків і зборів несе продавець.
Пропозиції від фізичних та юридичних осіб щодо продажу житла для придбання його у комунальну власність територіальної громади міста подаються на ім’я міського голови до виконавчого комітету міської ради м. Бурштин, вул. Січових Стрільців, 4.   каб. № 19 та 24 впродов ... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: REDAKTOR | Дата: 24.11.2015 | Коментарі(0)

Наближається чудове свято - День Святого Миколая. 
Давайте не будемо байдужими і разом з Вами подаруємо діткам маленьке свято. Якщо у вас є дитячий одяг, іграшки в доброму стані, то подаруйте їх іншим. 
Приносьте  їх у офіс ВО «Батьківщина», який розташований за адресою: м. Бурштин, вул. С. Стрільців, 19 (Де колись був «Декор»)
Робочий час 10:00 до 19:00 крім суботи і неділі.
Збір проводимо до 10грудня. Щиро дякуємо за розуміння.   Робім добро разом!
Наш контактний телефон: 
0961122634 Наталя. 0500665976 Таня.

Переглядів: 476 | Додав: REDAKTOR | Дата: 24.11.2015 | Коментарі(0)

Комунальне підприємство «Капітальне будівництво» Бурштинської міської ради - одне з кращих у своїй галузі в області та Україні.
Нещодавно на адресу комунального підприємства «Капітальне будівництво» Бурштинської  міської ради надійшло вітальне повідомлення про те, що Союз національних бізнес рейтингів завершив загальнодержавний фінансово-еокномічний аналіз діяльності підприємств України. За його результатами бурштинці здобули Золото рейтингу серед підприємств України за показником «Критичний коефіцієнт ліквідності» та Золото рейтингу серед підприємств Івано-Франківської області у номінації «Показники масштабів виробництва та платоспроможності».
Керівника підприємства, депутата Бурштинської міської ради Марію Тимошик запросили на урочисту церемонію нагородження, що відбудеться 25 грудня у Києві.
Вітаємо!

Переглядів: 631 | Додав: REDAKTOR | Дата: 24.11.2015 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 154 155 »