П`ятниця, 19.04.2024, 08:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 №859, який зареєстрований у Міністерстві юстиції України 26.10.2015 за №1298/2774, затверджені нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи та інструкція щодо її заповнення.
Наказ №859 набрав чинності 17.11.2015, тобто з дня його офіційного опублікування (опублікований в «Офіційнийному віснику України» від 17.11.2015 №89).
Декларація складається з восьми розділів чотирьох додатків до декларації, які містять розрахунки окремих видів доходів (витрат) а саме:
- додаток Ф1 «Розрахунок податку на доходи фізичних осіб при отриманні доходів у формі заробітної плати від двох і більше податкових агентів згідно з підпунктом «є» пункту 176.1 статті 176 розділу IV Податкового кодексу України»;
- додаток Ф2 «Розрахунок податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб та військового збору з доходів, отриманих від операцій з інвестиційними активами&raq ... Читати далі »

Переглядів: 581 | Додав: REDAKTOR | Дата: 14.12.2015 | Коментарі(0)

У суботу, 28 листопада, в Україні відзначали День пам’яті жертв голодомору та політичних репресій. Бурштинці у цей особливий день зібрались на спільну молитву у храмі святого Йосафата, аби віддати шану та щиру молитву кожній невинній душі, яка стала жертвою страшного комуністичного режиму. 


Після панахиди усі присутні запалили свічки-лампадки, як символ вічного життя. Під керівництвом декана бурштинського деканату УГКЦ отця Дмитра Шмігеля від храму рушила смолоскипна хода, яка нагадувала кожному зустрічному про особливість суботнього надвечір’я, про свічку, яку мали б запалити у кожній домівці, бо ми пам’ятаємо і ніколи не забудемо свого трагічного минулого.

Біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку із свічок було сформовано величезного хреста. Далі ... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: REDAKTOR | Дата: 08.12.2015 | Коментарі(0)

Вигівка, Демешківці та Дем’янів стали лауреатами першого футбольного чемпіонату міста Бурштина. Команда з Вигівки - «Євробуд» - меценатом якої є бурштинський підприємець депутат обласної ради Андрій Іваськів, створила своєрідний хет-трик здобувши чемпіонство, ставши володарем Кубка та Суперкубка міста з футболу. 
Окрім вшанування лауреатів в цей день святкували ще й своєрідну першу річницю створення міської федерації футболу, головою якої є директор БуТЕС Андрій Шувар.
Вітаючи переможців міський голова Роксолана Джура зазначила, що футболу у Бурштині бути. «Я не гарантую вам виділення великих коштів на футбол у наступному році, але я гарантую велику підтримку від влади». Також Роксолана Олександрівна анонсувала створення ДЮСШ у місті.

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »
Переглядів: 937 | Додав: REDAKTOR | Дата: 07.12.2015 | Коментарі(0)

Відділ у справах молоді і спорту спільно з ГО «Твори добро» проводить збір подарунків до дня св.Миколая! 
Просимо Вас долучитися до збору подарунків: 
- упаковка кольорових олівців;
- альбом для малювання;
- шоколад;
- солодощі;
- пазли;
- конструктори;
- шкільне приладдя;
- абетка на стіну, кошти – все це допоможе нам разом організувати справжнє свято дітям, позбавленим батьківського піклування.
Волонтери проведуть збір (подарунки для дітей сиріт можна приносити кожної п’ятниці на площі Героїв УПА з 9.00 до 17.00, або щоденно крім вихідних з 8.00 до 17год. до відділу у справах молоді і спорту Бурштинської міської ради, 4-ий поверх.) та роздачу подарунків для дітей-сиріт (фотозвіт можна буде побачити на сайті Бурштинської міської ради, та на  соц.сторінці у facebook ГО «Твори добро».
Ми будемо щиро вдячні Вам за будь-яку допомогу адже ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ!

&nb ... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: REDAKTOR | Дата: 07.12.2015 | Коментарі(0)


Відповідно до розпорядження міського голови від 25.11.2015 року №306 “Про скликання 3 сесії Бурштинської міської ради VII скликання ” 24 грудня 2015 року о 10:00 год. в будинку культури ім. Т. Шевченка відбудеться пленарне засідання 3 сесії міської ради сьомого скликання. Порядок денний уточнюється.

Переглядів: 596 | Додав: REDAKTOR | Дата: 07.12.2015 | Коментарі(0)

Шановні бурштинці! У зв’язку зі зміною законодавства, а зокрема прийняття Закону «Про роздержавлення ЗМІ», змінилася й передплатна ціна на газету «Бурштинський вісник».
У свою чергу ті, хто передплатив видання по старій ціні (яка діяла до кінця листопада) отримуватимуть газету без змін. 
Дякуємо за розуміння.  
Вартість передплати на 2016 рік з грудня:
1 місяць - 8 + 0.95 поштового збору;
3 місяці - 24 + 2.15 поштового збору;
6 місяців - 48 + 2.60 поштового збору;
12 місяців - 96+ 4.00 поштового збору.
ПЕРЕДПЛАТНИЙ ІНДЕКС 68018

Переглядів: 585 | Додав: REDAKTOR | Дата: 07.12.2015 | Коментарі(0)

На базі Бурштинського торгівельно-економічного коледжу майстром виробничого навчання Марією Степанівною Бердей було проведено майстер-клас по приготуванню фондю. Як розповіла у процесі приготування пані Марія, ця страва має швейцарське походження, в Україні не вельми поширена, але хто її уже спробував, тому вона обов’язково припаде до душі. Адже окрім особливостей приготування, ця страва запрошує не тільки до споживання, але й до бесіди, приємного проведення часу в колі рідних чи друзів. 


Марія Степанівна презентувала сирне та шоколадне фондю. Особливість першого у сортах сиру, як розповіла кулінарний спеціаліст, «для фондю підійдуть тільки дорогі сири, адже вони мають здатність плавитись, від сирного продукту, якого сьогодні вдосталь на полицях магазинів, такого ефекту не доб’єтесь». Ще одна важлива умова сирного фондю, як зазначила пані Марія, його ... Читати далі »

Переглядів: 676 | Додав: REDAKTOR | Дата: 07.12.2015 | Коментарі(0)

з питань призначення та надання субсидії, державної соціальної 
допомоги малозабезпеченим сім’ям та надання пільг за фактичним місцем проживання

З метою посилення соціального захисту населення, оперативного вирішення питань надання всіх видів соціальних допомог при соціальному захисті населення Бурштинської міської ради функціонує комісія з питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, субсидій та надання пільг за фактичним місцем проживання.
25 листопада 2015 року  заступником голови Бурштинської міської ради, головою комісії Кицела Н.Ю. проведено чергове засідання комісії з питань призначення та надання субсидії, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та надання пільг за фак ... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: REDAKTOR | Дата: 07.12.2015 | Коментарі(0)

У конференц-залі Бурштинської міської ради відбулася зустріч представників Галицького районного центру зайнятості, заступників міського голови, керівників відділів Бурштинської міської ради з учасниками АТО міста Бурштина. 


Основною метою зустрічі було обговорення теми зайнятості демобілізованих учасників АТО. Представник центру зайнятості поінформувала присутніх про особливості влаштування на роботу або ж отримання допомоги по безробіттю, зазначила, що учасники АТО можуть пройти безкоштовне навчання/перекваліфікацію. Представники відділу соціального захисту населення Бурштинської міської ради, в свою чергу, повідомили учасників АТО про можливість безкоштовного санаторно-курортного лікування. 
Учасники АТО розповіли про найбільші проблеми, з якими їм зараз доводиться стикатися, і попросили представників влади вплинути на ситуацію.

Переглядів: 547 | Додав: REDAKTOR | Дата: 07.12.2015 | Коментарі(0)

У Бурштинському торгівельно-економічному коледжі, згідно наказу Департаменту освіти та науки облдержадміністрації, відбулося відкриття щорічного обласного конкурсу фольклорних колективів. Як розповів директор Державного центру естетичного виховання Михайло Володимирович Кузбит такий конкурс є важливим, адже долучає сучасну молодь до вивчення традицій, обрядів, фольклору рідного краю. Пан Михайло відзначив високу підготовку студентів та викладачів коледжу, адже змогли віднайти та донести до аудиторії досить автентичні пісні, колядки, гаївки, в яких є наша історія та глибинний зміст. Це саме той скарб українського народу, який не повинні загубити, а навпаки примножити та зберегти. 
Конкурс, як зазначив Михайло Володимирович, проходить у кілька етапів, наразі відбувається огляд всіх навчальних закладів, серед яких будуть обрані три найкращі, які отримають запрошення на відповідний облас ... Читати далі »

Переглядів: 679 | Додав: REDAKTOR | Дата: 07.12.2015 | Коментарі(0)

« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 154 155 »