Четвер, 25.04.2024, 12:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 05

Чергова партія смачних вареників з картоплею і сиром поїхала не передову. Цього разу  для учасників АТО старалися  активісти з ВО «Свобода». За словами голови міської організації партії Ігоря Карвацького, вареники відправили до 128-ої окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади, у якій бережуть Україну найбільше бурштинців.  Доставляли вареники разом із активістами ВО «Свобода» з Надвірної. 


Акція відбувалася минулої суботи у кафе «Лози»

Переглядів: 613 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.04.2016 | Коментарі(0)

Між колективами Бурштинської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 та Канівської гімназії імені І.Я. Франка триває багаторічна співпраця. 
Козацько-лицарське виховання юнаків і дівчат, спортивно-військовий вишкіл, наукова дослідницька діяльність – такі напрями виховної роботи здійснюються у цих навчальних закладах. На запрошення канівчан члени військово-патріотичного об’єднання «Україна молода» (учні 7-10 класів) здійснили довгоочікувану поїздку. 
На черкаській землі нас зустріли хлібом-сіллю зі щирими вітаннями. У гімназії обмінялися досвідом роботи з патріотичного виховання учнівської молоді. Канівські друзі показали цікавий концертний виступ, наша учениця Терлецька Софія теж виконала сольні пісенні номери. Далі було цікаве спілкування з ровесниками, обмін подарунками.
Запам’ятається нам на все життя сходження на Чернечу гору, де похований славетний Тарас Шевченко. Біля могили учні та вчителі прочитали «Заповіт». Кожен із нас вислови ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.04.2016 | Коментарі(0)

Вперше за декілька десятиліть місто енергетиків не буде представлене у жодному з футбольних турнірів як області так і України. Хотілося б вірити, що ця заминка, як було озвучено минулої п’ятниці гравцям «Енергії», тільки на першу половину сезону. Тобто, у нашому випадку клуб буде відсутній у змаганнях весняного чемпіонату. Нагадаю, цьогоріч наша область переходить на формат змагань осінь-весна. Тож восени розпочнеться новий чемпіонат. Наразі є надія, що клуб заявиться саме до нього. Проте це всього лишень надія. 
Передумови
Власне починався нинішній сезон наступним чином: спочатку відбулась бюджетна сесія, де на клуб було виділено 18 тисяч гривень а на міську федерацію - 20; потім відбулась зміна в.о. президента команди. Далі почались пошуки коштів на участь «Енергії» у першій лізі чемпіонату області.  На початку лютого у міській раді відбулись збори підприємців, влади та керівництва команди, на котрих було зазначе ... Читати далі »

Переглядів: 783 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.04.2016 | Коментарі(1)

«Бог дав нам музику, щоб ми насамперед тяглися з нею вгору» - казав колись Ніцше, маючи на увазі, що саме музичне мистецтво найбільш наближує людину до ідеалів краси та гармонії. І яким би нелегким було навчання музиці, проте результат тішить завжди. 


30 березня в концертній залі Бурштинської дитячої музичної школи шанувальники музики мали змогу прослухати огляд ансамблевого музикування. На розсуд слухачів та поважного журі на чолі з Тамарою Присяжнюк своє вміння демонстрували дванадцять творчих колективів та ансамблів Бурштинської ДМШ. 


Концерт відбувся в рамках обласного конкурсу виконавської майстерності творчих колективів та ансамблів, котрий проводиться кожних два роки. В комісію журі входять викладачі музичного училища з кожного музичного напрямку, а кращі номери відби ... Читати далі »

Переглядів: 848 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.04.2016 | Коментарі(0)

30 березня року на виконання доручення заступника міністра юстиціїпредставниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області та Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснено робочий візит до м. Бурштин. Метою візиту було проведення переговорів з представниками Бурштинської міської ради щодо розміщення у місті Бюро правової допомоги. У рамках візиту заступником Регіонального центру Володимиром Ковальчуком та директором Місцевого центру Віталієм Стусяком проведено переговори та досягнуто попередніх домовленостей щодо розміщення Бюро із заступником міського голови Кицелою Надією Юліанівною. Також у рамках візиту було проведено зустріч із студентами Бурштинського Енергетичного коледжу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. У ході зустрічі присутніх було поінформовано про функціонування в області системи БПД загалом та, зокрема, Івано-Франківського м ... Читати далі »

Переглядів: 720 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.04.2016 | Коментарі(0)

Стратегія розвитку Бурштина – це детальний план дій, «дорожня карта» розвитку міста на найближчі роки. Документ розроблений спільно міською владою, городянами, незалежними експертами, представниками ДТЕК та інших підприємств і громадських організацій. План розвитку міста викладено на 53 сторінках і затверджено на сесії Бурштинської міської ради.
«Сподіваюся, що реалізація стратегії перетворить Бурштин на сучасне місто, в якому стане ще  комфортніше жити.  Стратегія – 2020 повинна не тільки поліпшити умови життя, але і в цілому підвищити конкурентоспроможність та інвестиційну привабливість. Ми розробляли стратегію з урахуванням думок городян, велику допомогу нам надали експерти з ДТЕК. Я переконана, що ДТЕК є надійним партнером, з яким Бурштин вже давно співпрацює. Але зараз нам важливо залучити і інших партнерів, і чим більше ми їх залучимо в реалізацію стратегії – тим краще в результаті буде кожному мешканцю» ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.04.2016 | Коментарі(0)

З метою надання роз’яснення щодо прав, обов’язків та відповідальності співвласників багатоквартирного будинку, а також з метою врегулювання правових, організаційних і економічних відносин, пов’язаних з реалізацією прав та виконанням обов’язків співвласників багатоквартирного будинку щодо його утримання та управління відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» будуть проводитися зустрічі працівників міської ради, КП «Житловик» та депутатів міської ради з мешканцями багатоквартирних будинків згідно затвердженого графіку.

Переглядів: 919 | Додав: REDAKTOR | Дата: 05.04.2016 | Коментарі(1)