Четвер, 28.03.2024, 15:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 06

Для якісного обслуговування платників податків та забезпечення умов для швидкого та комфортного процесу адміністрування податків на офіційному веб-порталі ДФС України запроваджено 14 сервісів, якими сьогодні користуються більшість платників податків. Одним з них є загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (далі «ЗІР»).
Робота «ЗІР» направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією. Інформаційне наповнення «ЗІР» здійснюється на підставі функціональних повноважень ДФС, з урахуванням результатів всебічного аналізу інформації про потреби клієнтів, які звертаються до Контакт-центру (щорічно понад 1 млн. звернень) та з метою зменшення витрат часу представників бізнесу на спілкування з державою.
У розділі «Запитання – відповіді з Бази знань» реалізована можливість самостійного пошуку інформації, шляхом ознайомлення з редакціями відповідей на запитання, з якими звертаються к ... Читати далі »

Переглядів: 597 | Додав: vovak | Дата: 06.05.2015 | Коментарі(0)

 Враховуючи теперішню суспільно-політичну ситуацію в державі можна припустити, що вчинити терористичні акти вороги України намагатимуться не лише в зоні проведення антитерористичної операції, але й на іншій території держави. Не виключенням є й Івано-Франківська область.
Найбільш вірогідними цілями терористичних атак в нашій області можуть бути місця масового перебування людей та об’єкти підвищеної небезпеки.
Типовою зброєю терористів є використання замаскованих вибухових пристроїв. Залежно від мети терористичного акту такі пристрої, споряджені годинниковим механізмом, можуть залишатись терористами у житлових будинках, навчальних закладах, установах і організаціях, підприємствах, громадському транспорті тощо.
Завдяки пильності громадян можна запобігти численним жертвам від спрацювання вибухового пристрою. Як свідчить практика, терористи намагаються розмістити вибухові пристрої у найбільш уразливих місцях, де зможуть завдати найбільшої шкоди населенню.
... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: vovak | Дата: 06.05.2015 | Коментарі(0)

Дії населення під час нальоту авіації та ракетно-бомбового удару ворога

Перебути авіаційний наліт можна: - у спеціально влаштованих захисних спорудах; - у підвалах; - у будь-якій траншеї, ямі чи заглибленні; - впритул до високого бордюру; -в оглядовій ямі гаража чи станції технічного обслуговування автомашин. Під час застосуванням агресором військової авіації рекомендується: - якщо Ви знаходитесь вдома необхідно: - взяти із собою речі першої необхідності, документи, гроші та запас їжі і води та орієнтуючись по написах на зовнішніх стінах будинку „Сховище" спуститися в підвал; - у разі його відсутності слід спуститися на нижні поверхи будинку та зайняти приміщення, які розташовані подалі від вікон, (коридор, ванна кімната, тощо) і дочекатись закінчення вибухів. Ні в якому разі не можна вибігати з будинку на вулицю; - після нальоту авіації слід обережно залишити будинок. Якщо будинок було зруйновано, або він отримав пошкодження необхідно по можливо ... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: vovak | Дата: 06.05.2015 | Коментарі(0)

Переглядів: 745 | Додав: vovak | Дата: 06.05.2015 | Коментарі(0)