Субота, 20.04.2024, 11:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 20

Управління Служби безпеки України у Івано-Франківській області звертається до мешканців та гостей Прикарпаття із проханням зберігати пильність та обов'язково дотримуватися заходів безпеки під час перебування у публічних місцях. Службою безпеки України разом з іншими правоохоронними органами посилено заходи з охорони потенційно вразливих об’єктів та місць масового скупчення людей. Реалізується масштабний комплекс дій, спрямованих на своєчасне виявлення, попередження та припинення можливих терористичних проявів напередодні травневих свят. Максимальне запобігання небезпечним для життя людей ситуаціям залежить й від кожного з вас. Тож Управління Служби безпеки України у Івано-Франківській області нагадує основні правила поведінки у випадку виникнення небезпечних для життя ситуацій.
У разі виявлення підозрілого предмету:
– Повідомте про факт правоохоронні органи та викличте на об'єкт машини швидкої допомоги і аварійних служб;
- Не наближайтеся, не то ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: vovak | Дата: 20.04.2015 | Коментарі(0)

У четвер в малому залі ПК «Прометей» відбулася зустріч міського голови Бурштина Петра Курляка з освітянами міста. Зустріч була присвячена обговоренню фінансових проблем галузі та розробці заходів, які б сприяли економії бюджетних коштів. Після своєрідного вступу, у якому мова йшла про відвідування  бюджетниками міста заходів, що проводить міська рада та прохання від голови розробити стртегію економії, Петро Курляк надав слово начальнику фінансового відділу Бурштинської міської ради Ользі Петровській, котра зачитала основні цифри:
«...на 1 квітня по дошкільних закладах міста була нарахована заробітна плата в сумі 1 мільйон двісті сорок тисяч гривень. З них неосновні витрати становлять надбавка 20% - 74 тисячі, інтенсивність біля 14 тисяч, та індексація 200 тисяч 700 гривень. Якщо економити за рахунок цих неосновних витрат то праівникам дошкільних закладів вистачить зарплати на 11 місяців разом з оздоровчими. Хочу зазначити, що на сьогодні більшість районі ... Читати далі »

Переглядів: 818 | Додав: vovak | Дата: 20.04.2015 | Коментарі(0)

Молодь Бурштина запрошують до перегляду фільму. В рамках кінофестивалю пропонується серія фільмів про національно-визвольний рух різних країн, які відстоюють своє право на незалежність.

Україна знаходиться у важкому становищі, у стані війни з Російською Федерацією. Ми змушені боротися з агресором .

... Читати далі »

Переглядів: 607 | Додав: vovak | Дата: 20.04.2015 | Коментарі(0)

На сьогоднішній нараді під головуванням міського голови вкотре було озвучено тему важкої фінансової ситуації КП "Житловик", яка пов’язана із несплатами чи не вчасними оплатами за послуги від підприємства населенню міста. Станом на сьогодні відсоток сплати за комунальні послуги становить 60%, а загальний борг бурштинців перед підприємством становить майже 6 мільйонів гривень.
Заступник міського голови Володимир Гулик попросив працівників міської ради вчасно сплачувати за комунальні послуги.
Нагадаємо, таке ж питання було поставлено і перед керівництвом ДТЕК БуТЕС, на котрому працюють бурштинці.
Принагідно нагадуємо, що заяви на призначення субсидій відділ соціального захисту населення Бурштинської міської ради розпочне приймати з першого травня. У друкованій версії газети "Бурштинський вісник" за четвер, 23 квітня, буде опубліковано зразки заяв та декларацій для зповнення та дано детальні консультації.

Переглядів: 588 | Додав: vovak | Дата: 20.04.2015 | Коментарі(0)

Опалювальний сезон у Бурштині завершився. Проте тема тепла - напевно наболючіша тема не тільки міста, а й цілої країни.  Бурштин у цьому плані є містом, яке, разом із небагатьма містами нашої держави, не опалює помешкання газом а користується тепловою енергією станції. Тому діалог міста, КП «Житловик» та компанії ДТЕК БуТЕС є особливо актуальним сьогодні з багатьох причин. Проте перша і, напевно, найбільш вагома причина - борг міста перед станцією за теплову енергію. Саме тому, одразу по завершенні опалювального сезону, у місті розпочалися спільні наради Бурштинської міської ради, КП «Житловик» та представників компанії Бурштинська ТЕС ДТЕК на тему взаєморозрахунків, економії теплоносія та погашення заборгованості.


В час друку газети у місті засідає робоча група, котра повинна вибудувати дорожню карту з припинення нарощування боргів міста перед станцією.  А, стано ... Читати далі »

Переглядів: 801 | Додав: vovak | Дата: 20.04.2015 | Коментарі(0)

Світ дитинства…Чарівний і прекрасний. Діти дивляться на життя широко відкритими очима, вбирають  у себе  все прекрасне, пізнають нове, незвідане. Ми, батьки і вихователі,  допомагаємо дітям йти впевнено стежками життя.
Характер, правильні звички, вихованість закладаються з раннього дитинства. Цей фундамент починають будувати вихователі у садочках.                  
 2 квітня 2015 року мені довелося побувати у садочку № 3 на святі татусів, яке пройшло на високому професійному рівні. Вихователями Оленою Ухман та Наталією Віцько було креативно організовано це свято. Для дітей стали сюрпризом танець мам для татусів, вміння татусів заплітати коси, ловити рибу та інші конкурси.  Самі вихованці чудово співали, танцювали, читали вірші. Татусі перевтілилися у героїв улюблених дитячих мультиків і дуже гарно ввійшли в цю роль. Щиро хоч ... Читати далі »

Переглядів: 604 | Додав: vovak | Дата: 20.04.2015 | Коментарі(0)

Є свята, які особливо шанують, люблять, чекають. Саме до таких належить Великдень. Після довгої зими, сумних сірих краєвидів пробуджується земля, розцвітають квіти, дерева, починають співати пташки…
Саме у такий період приходить свято Воскресіння Господнього. Воно має свої звичаї, традиції, які передаються з покоління в покоління.
У цьому році в освітніх закладах нашого міста пройшла виставка великодніх атрибутів, де кожен учень старався показати вміння творити власними руками.   Всі освітні  заклади продемонстрували  щось  особливе, притаманне лише їм. 

... Читати далі »

Переглядів: 981 | Додав: vovak | Дата: 20.04.2015 | Коментарі(0)

У товариській зустрічі бурштинська "Енергія" переграла брошнівські "Карпати". Матч проходив на стадіоні "Енергетик" у неділю, 19 квітня. Гол з бурштинців забив Андрій Рубинець.

До слова, вже цієї неділі "Енергія" зіграє свою першу зустріч у рамках розіграшу першості області 2015 року в групі "ПІвніч". Прийматимуть бурштинські футболісти команду "Лімниця" з Перегінська.

До вашої уваги календар першого туру: 1 тур. 26 квітня
ФК Битків - Медик Краснопіль
Вихор - Дністер-Рітас
Енергія - Лімниця
Колос - Бескид.

Такиж минулої неділі відбувся перший тур чемпіонату області з футболу у першій лізі. 1 ... Читати далі »

Переглядів: 788 | Додав: vovak | Дата: 20.04.2015 | Коментарі(0)