П`ятниця, 29.03.2024, 05:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 06

Попри розмови про продаж саду біля другої школи та інші не менш гучні чутки, що активно ширяться містом після початку будівельних робіт навколо другої школи, будівництво нового паркану навколо школи продовжується. Це буде новий паркан в подарунок до 50-річчя школи - запевнили "Бурштинський вісник" у міській раді. Цього разу паркан буде не суцільним а матиме фіртку для виходу чи то входу з боку будинків на вулиці Енергетиків. Це зроблено з надією вберегти цілісність самого паркану, адже, як відомо, у старій огорожі бурштинці зробили там дірку.

Переглядів: 635 | Додав: vovak | Дата: 06.04.2015 | Коментарі(1)

Значну увагу на понеділковій нараді було приділено наповненню міського бюдежту. Як зазначив міський голова, нині наповнення міської казни дуже скромне і ледь вдається знаходити кошти для виплати заробітної плати. Тому працівникам міської ради потрібно більше уваги приділяти пошуку шляхів наповнення бюджету. Зокрема варто активніше працювати над оформленням документації для підготовки до продажу нерухомості та земельних ділянок, які визначені комісією, як такі, що підлягають продажу. До слова, з нерухомості міська рада планує виставити на аукціон танцмайданчик та будинок міліції, а також декілька (наразі погоджено 7) земельних ділянок.
На сьогодні зарплати бюджетникам Бурштина вистачає тільки на 10 місяців, і ніхто не гарантує, що будуть дотації. Якщо так піде далі - то у кінці року будуть фінансові проблеми - зазначив міський голова.

Переглядів: 664 | Додав: vovak | Дата: 06.04.2015 | Коментарі(0)

Як зазначив на понеділковій нараді міський голова Петро Курляк, до кінця тижня у місті мають бути поремонтовані дороги. Наразі працівники КП "Житловик" шукають постачальника асфальту для ямкового ремонту. Якщо ж не вдасться закупити асфальт, то доведеться ремонтувати дороги бетоном. На сьогодні у бюджеті міста є 85 тисяч залишку коштів з минулого року, котрі мають бути використані для цієї мети.

Нагадаємо, міська рада має право ремонтувати тільки ті дороги, які є власністю міста.

Також на нараді було зазначено, що під час Великодніх свят у старій частині Бурштина працюватиме туалет.

 

Переглядів: 661 | Додав: vovak | Дата: 06.04.2015 | Коментарі(1)

Близько двох місяців тому у місті Бурштині, поряд із іншими новоствореними структурами, свою роботу розпочала Служба у справах дітей, яка в прямому сенсі слова стоїть на сторожі благополуччя та спокою юних бурштинців. У її компетенції врегулювання найскладніших життєвих ситуацій, основою яких є дотримання прав дитини. Керівником Бурштинської служби у справах дітей стала Світлана Козар, яка у відвертій розмові розповіла про специфіку її роботи, та які плани втілюватиме в життя.

- Чому вирішили працювати саме у цій Службі?
- Ще дитиною, навчаючись у Бурштинській школі №1, завдяки хорошим вчителям, зокрема Ірині Євстахіївні Казимирчук, відкрила у собі схильність до філології, і в результаті здобула філологічну освіту у тоді ще педагогічному інституті імені Василя Стефаника, сьогодні це Прикарпатський університет. Після отримання диплому пішла працювати психологом у свою р ... Читати далі »

Переглядів: 752 | Додав: vovak | Дата: 06.04.2015 | Коментарі(0)

Місто Бурштин віднедавна має власний відділ культури, туризму та зовнішніх зв'язків. Його керівником стала Юліана Сергіївна Степась, уродженка міста Бурштина. Вищу освіту, молодий фахівець, здобувала в Тернопільському національно-економічному університеті та отримала диплом магістра зовнішніх зв'язків. Якою бачить роботу відділу, перспективи розвитку культури та туризму в місті енергетиків, цікаві ідеї та задуми - про усе це в розмові з пані Юліаною.
- Що сьогодні собою являє новостворений відділ, який штат працівників, які структурні підрозділи вам підпорядковуються?
- Відділ культури, туризму та зовнішніх зв'язків з 22 грудня 2014 року діє згідно положення про відділ, де вказано усі функції та посадові обов'язки штатних працівників. Відділ складається із начальника, головного спеціаліста та провідного спеціаліста. У нас вже створений певний фундамент, ... Читати далі »

Переглядів: 1389 | Додав: vovak | Дата: 06.04.2015 | Коментарі(2)