Середа, 24.04.2024, 23:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Наші партнери
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 04

Шановні мешканці нашого міста!
Минуло 40 днів від дня загибелі Героїв Небесної Сотні. Люди мирних професій, цвіт нації, чиїсь діти, батьки і чоловіки, що без вагань пішли на смерть заради високої мети. Ми знаємо : Герої не вмирають. Їхні мужні серця продовжують битися в наших грудях, їх відчайдушна безстрашність додає нам сил, а висока жертовність завжди стоятиме на варті нашого сумління.
12-13 квітня 2014 року  в нашому місті вперше відбудеться турнір з футболу присвячений «Пам’яті Небесної Сотні». У футбольному турнірі, який буде проводитися щорічно братимуть участь 6 - 10  а то і більше команд.
Знаємо і розуміємо, що живемо в скрутний економічний для нас і держави період. Але життя продовжується. І ми з надією дивимося в майбутнє.
Тому просимо Вас по можливості посприяти в наданні фінансової допомоги на придбання кубка, медалей, грамот та виготовлення альбомів Героїв Небесної Сотні.
Просимо Вас посприяти є ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: vovak | Дата: 04.04.2014 | Коментарі(0)

Для ефективного виконання аварійно-рятувальних та відновлювальних робіт Управлінням ДСНС в області проводиться робота щодо залучиння волонтерів та волонтерських організації до цих робіт. Для створення реєстру осіб які мають бажання добровільно допомагати при надзвичайних ситуаціях, на веб-порталі Управління (http://www.if.mns.gov.ua/content/volonter.html) розміщений розділ для реєстрації волонтерів, а саме інтернет-реєстрація з викладеною анкетою та роз’ясненням до неї, що дозволяє волонтеру зареєструватися без жодних проблем у будь-який час.
Головний фахівець Галицького РВ УДСНС в області
майор служби цивільного захисту  Ірина П’ятківська

Переглядів: 665 | Додав: vovak | Дата: 03.04.2014 | Коментарі(0)


Здається, слово «вода» особливого здивування не викликає. Вона є у кожному домі, тече з крана або є у криниці, чи то привозиться з джерела. Але всі учасники Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи»: учні, батьки, вчителі вже знають і усвідомлюють, що кожну краплину води сьогодні потрібно заощаджувати. Це – основне джерело нашого життя. «Без води, як кажуть, ані сюди, ані туди». Якщо її не зберігати, то може наступити життєва криза і навіть катастрофа. Тому і побували учні 8, 9, 10 класів з пізнавальною екскурсією на Бурштинському водоканалі.
Жовнірович Іван Васильович, майстер ТПК, дуже детально розповів школярам про те, як постачається гаряча та холодна вода в житлові будинки. Із цікавістю учениця Атаманчук Тетяна розповідає про те, що почула: «Гаряча вода надходить з БуТЕС по одній трубі, а потім розходиться за двома напрямками». Ониськів Ігор здивувався, що є навіть карта розміщення труб по території міста. Труби мают ... Читати далі »

Переглядів: 663 | Додав: vovak | Дата: 03.04.2014 | Коментарі(0)

Зі зміною статусу міста у Бурштині знову постало питання автостанції. Точніше саме питання й не зникало з порядку денного простих бурштинців, пенсіонерів, жителів навколишніх сіл. Їм як і раніше потрібна станція де б можна було отримати проїзний документ для звітності і, відповідно, повернути собі витрачені у відрядженні кошти.  Минулого року на адресу голови Івано-Франківської облдержадміністрації надійшов лист-звернення від 40 жителів. У цьому ж році, вже до новопризначеного голови ІФ ОДА  Андрія Троценка звернулося більше 80-ти  жителів нашого району.
Пан Троценко надіслав це звернення знову до Бурштинської міської ради а та, у свою чергу, на 40-вій сесії прийняла чергове звернення до генерального директора  Івано-Франківського підприємства автобусних станцій пана Зіновія Запухляка.
Чи вирішиться питання позитивно цього разу і яка відповідь надійде в Бурштин - будемо знати вже незабаром. Сьогодні ж варто відзначити що у області є певні зауваження д ... Читати далі »

Переглядів: 735 | Додав: vovak | Дата: 03.04.2014 | Коментарі(0)